22.7.2008

Tätä tänään: kuinka sade vieraannutti ihmisen kaupungista

Diablo kakkonen laajennuksineen on nyt tahkottu läpi. Voisi kirjoitella jotain arvosteluntynkää jossain välissä.

Tänään sen sijaan pitäisi tarpoa, ilmeisesti läpi vesisateen, lunastamaan leffalippuja Dark Knightin ensi-iltaan. Tarkoitus on mennä perjantaina katsomaan kyseinen pätkä Tampereelle saapuvan kaverin ja poikkiksen kanssa, ja tietenkään lippuja ei ole voinut käydä hakemassa yhtään aikaisemmin. Huhujen mukaan sade hellittää alkuillasta, vaan mistäpä tuota tietää. Ainoat saappaanikin olen onnistunut hukkaamaan reippaan kolmenkymmenen neliön yksiöön, kumppareita ei ole koskaan lapsuuden jälkeen ollutkaan, joskin suunnitelmissa on moiset kapistukset ennen syksyä hankkia. Yhdeksään asti aikaa hakea liput.

Ajatella, näin sitä nykyihminen rajoittuu harmittomasta, kesäisestä vesisateesta. Melkein tekisi mieli mennä ulos seisomaan sateeseen ihan vain julistuksena maailmalle "täällä ei ole vielä vieraannuttu luonnosta! *aivastus*".

Asiasta kukkaruukkuun, rappukäytävän valaistus on jotain suorastaan yliluonnollista. Miten olen voinut olla tajuamatta sitä tässä parin vuoden aikana? Innostun siitä nykyisellään joka kerta, joskin tällä kertaa enemmän kuin yleensä. Sarjahan kertoo selkeästi siitä, miten keskellä pönkköä asuposetusta vapaus alkoi kaihertaa mieltä, sisäinen hippi otti vallan, kengät lensivät kassin mukana mäkeen ja jee jee jee.

Asu: pitkä t-paita minimekkona - Zara (en vieläkään ole saanut selvää mitä printissä tarkkaan ottaen lukee, mutta väliäkö hällä), leggingsit - Ida Sjöstedt, kengät - Bianco Footwear, laukku ja kasettikoru - second hand


15 kommenttia :

lampi kirjoitti...

Kuvaatko kuvasi aina rappukäytävässä ? 8) Ei sillä, että siinä olisi vikaa tai mitään, mutta tuntuu hupsulta. Kuvasi on todella ihania ja muutenkin pidän blogistasi.

Salsa kirjoitti...

Ääh, en edelleenkään pääse yli noiden leggingsien hienoudesta! Pitäisikö itsekin...? Tosin kaapista kyllä löytyy muinaisilta reivi-ajoilta jääneet pvc-housut :D mutta ne taitaa olla turhan nu-rave nykyiseen tyyliini.

maria kirjoitti...

Noi kengät on kyllä niin kuulit!! :) (ja blogisi on muuten huippu, vaikken aiemmin olekaan jättänyt kommenttia. Kiitokset siis, tätä on kiva lukea!)

Idhren kirjoitti...

Lampi, tällä hetkellä rappukäytävä on ainoa paikka, jossa on tyhjä seinä + valoa oikeassa paikassa oikeasta suunnasta :P Se on yllättävän hyvä paikka ;)

Salsa, mikäs siinä, jos himottaa ;)

Maria, kiitos kommentistasi :) Taitaa olla niin, että suurin osa ei jätä kommenttia, kenties koskaan ikinä mihinkään :P

Mari kirjoitti...

Upea asu, kerättää kateutta. ;)

Idhren kirjoitti...

Mari, kiitti :)

modern day hippie kirjoitti...

tää on ehkä hetkeen ihanin asu mitä oon nähny blogissas / tyylitaivaassa. En ikinä vois pukea tota ite päälleni, mut damn että näyttää hyvältä sun päällä!

Idhren kirjoitti...

Modern day hippie, kiitos, tunnen itse aika lailla samoin, lukuunottamatta siis tuota "en vois itse pukea" -osaa :P

Toisaalta sama fiilis tulee aika monesta muusta asiasta :D Kuten esimerkiksi ylipolvensukista, jotka lähinnä pureutuvat rasvaisiin reisiini rumasti. En pitäisi, mutta tiedän ihmisiä, joille moinen sopii paremmin kuin erinomaisesti :D

Noora kirjoitti...

Suloinen asu! :)

r kirjoitti...

mun mielestä näyttää siltä, että paidassas lukisi "no more excuses", silleen vammasesti rivitettynä. tuo rappuskuva on muuten supersöpö, ja asussas on ihanat värit :)

r kirjoitti...

... paitsi jos tarkoititkin tuota pinkillä pohjalla olevaa tekstiä, siitä ei kyllä saa kuvien kautta yhtään mitään selvää. jos ne edes on kirjaimia, mulla on huono näkö :P

Idhren kirjoitti...

R, oolrait, kiitos näkemysestäsi :P

Idhren kirjoitti...

Aijoo, joskus muuten sain siristeltyä tekstistä irti "No more Sex", mutta päättelin, ettei siinä nyt niin voi oikeasti lukea, ja luovutin :D

Mai kirjoitti...

Tosi hienon kuvauspaikan olet kyllä keksinyt! Montako kertaa naapurit ovat sinut yllättäneet? :D

Idhren kirjoitti...

Mai, vasta kerran ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...