6.7.2008

Pelaajatsiksin tunnustuksia

Kommenteissa minulta toivottiin peliaiheista postausta tyydyttämään meidän peleistä kiinnostuneiden mielenkiintoa. Kunhan saadaan tää siirtyminen evakkotilasta hoidettua ja kämppä siivottua, voinkin uppoutua pariin Gamecube-peliin, jotka aikaisemmin ovat jääneet huomiota vaille muistikorttiongelmien, pelin kadoksissa olemisen tai muun randomasian takia.

Sanottakoon kuitenkin, että tähän mennessä paras pelaamani peli on ollut seikkailupähkäily Fahrenheit, jossa viehätti jännittävä tarina, paikkojen enimmäkseen rauhallinen tutkiminen ja tarinan eteneminen useamman hahmon näkövinkkelistä. Erityisen kiehtovaa pelissä oli se, että kukin tehty valinta vaikutti juonen etenemiseen. Pitäisi varmaan kokeilla myös The Witcheriä, jos siis peli ikinä tulee pelattavaksi muille alustoille kuin Winkkarille-puuceelle. Mäkki-, Gamecube-, Wii- ja Pleikkariversiot kelpaavat kaikki hyvin.

Fahrenheitin juonelle kuitenkin kävi sama, mikä niin monelle elokuvallekin - lupaava ja jännittävä alku ja keskiväli lässähtää loppua kohden, juoni saa aivan käsittämättömiä suuntia ja loppua kiirehditään kuin mitäkin maratonia. Muutenkaan peli ei ollut kovinkaan pitkä - taisin pelata sen läpi suunilleen kahdelta tai kolmelta istumalta. Tästä huolimatta peli on silti toistaiseksi suosikkini. Samojen pelintekijöiden uusinta seikkailua, Heavy rainia odotellessa...

Eniten olen saanut peleistä aikaa kulumaan Wowiin, eli World of Warcraftiin. Reippaann vuoden tuota tuli poikkiksen kanssa pelattua, sitten iski kyllästyminen, eikä pelaaminen enää tuottanut entisen kaltaista iloa. Riitojakin saatiin aiheesta aikaiseksi niin pelin sisäisiin kuin ulkoisiinkin asioihin liittyen. Homma vaan meni välillä liiankin vakavaksi, ei se sellainen ole hauskaa. Katsotaan, josko sitä vielä innostuisi laajennuksen tsekkaamaan, sitten joskus, kun se ilmestyy. On mulla kyllä oikeastaan ikävä sitä toista hamoani, hottista ja blondia belffiä. Innostuin jopa ropettamaan (roolipelaamaan) sillä. Teen siitä vielä deathknightin ja kirjoitan ropenovellin!

Toiseksi eniten aikaa on varmasti mennyt ilmaisräiskintäpeli Enemy Territoryyn, joka vetosi muinoin Counter Striken herättämiin räiskintähimoihin. Nyt peli on kuitenkin jostain syystä lakannut toimimasta koneessani, eikä uudelleenasentaminenkaan auta ongelmaan. Sniff. Pitänee asentaa poikkiksen Quake 3 ja alkaa räiskiä sillä.

Muutamaa peliä en ole tohtinut muutamaa huteraa ohjausyritystä enempää koittaa, sen verran sutjakkaasti tuo parempi puolisko niitä edistää, että on paljon mukavampi seurata vierestä ja kiljua ohjeita ("Varo nyt ihmeessä, tuolla on vartija, hei kato Snake on vähän heikoilla, mikset sä käytä stunia tohon, hei mikäs tuolla on..."). Tähän mennessä olen katsellut vierestä GTA: Vice cityn, jonkin verran Vice City Storiesia, Warcraft 3 laajennuksineen, Metal Gear Solid 2:n ja kuten olen maininnutkin, kolmonen on työn alla. Poikkis on saanut tassunsa kiinni Metal Gear Solid 4:n erikoisjulkaisuun, ja kunhan se postissa saapuu, pelaamaan aloitettaneen välittömästi. Edellinen tarina pitää siis saada äkkiä pois alta.

Paita - Only, farkut - Tiger of Sweden, vyö ja kengät - second hand

Päivän asu sai inspiraationsa, yllätys yllätys, peleistä. Kaksi vuotta sitten Assyja varten ostettu vaihtopaita (lähtiessä jäi omat kotiin, oli pakko saada kaupasta "jotain") on enemmän kuin asiaan kuuluva. Pleikkari kakkosen ohjain päätyi kuristamaan kaulaani, koska se on vaan khuul.

P.s. Tsiksi, chicksi, chick.

12 kommenttia :

mari kirjoitti...

hahaa, suutuin mun ukolle tossa justiin ennen ku se häipy futispeliin, kun se puhu mulle väärällä äänensävyllä kun kysyin, että mitähän gemejä pallun pvp-geariin vois kuulua..

kaikista pahimpia on 2v2 areenat.. "mikset tehny sitä ja tätä ja miks teit noin".. huoh..

Idhren kirjoitti...

Joo, näin justiinsa >_< Vaikka kiltainstat oli vielä pahempia, kun piti uusia vaikeita bosseja olla kaatelemassa ja olla maintankin (arvaa kuka) mainhiilu - sehän se saa ekana purkaukset niskaansa :D

Thelma kirjoitti...

Hei noi on kyllä makeet kuvat ! Kun on tuo paita missä on teksti play, ja sitten vielä tuo ohjain ympärillä. :9

Idhren kirjoitti...

Kiitti Thelma :D

Sofi kirjoitti...

YleX haki aamulla naisia, jotka pelaavat aktiivisesti. Itsensä saa antaa ilmi nettisivuilla tai sähköpostitse haastattelua varten.

Idhren kirjoitti...

Kiitos vinkistä.

Jema kirjoitti...

iiihanat housut! ♥

Idhren kirjoitti...

Kiitti :)

babooshka kirjoitti...

Wowi ei minuun poikaystävän suositteluista huolimatta oikein iskenyt. Liian tylsää se taistelusysteemi. Mutta Age of Conan! Ah! Veri roiskumaan ja kunnolla saa meleellä pistää tuulemaan combojen kera<3.

Idhren kirjoitti...

Ag of Conan vois kans olla ihan hauska kokeiltava :P Mulle Wowi iski värikkyydellään, huumorillaan ja killan myötä sosiaalisuudellaan :) Joku se toteski sarkastisesti, että Wowi on kuin kaunis tsättiympäristö :D Kieltämättä välillä tuli lähinnä tsätittyä siellä ja möllötettyä muuten jossain Undercityn pankissa.

Pelit ja vehkeet kirjoitti...

Jännä kuulla naispuolinen näkemys asioista. Naispelaajia on yllättävän paljon ainakin casual pelaajien joukossa. Tsemiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Farenheit? Oikeasti? Peli oli suurinta kuraa ikinä.

Gsdgf. Qrio

(kommentoin, koska spottasin Facebookissa)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...