20.7.2008

Pakkomielle, pakkopaita

Teeppari - rokkipapan kätköt aka second hand, laukku - second hand, farkkuleggingsit - Pieces, kengät - Vagabond, kasettikoru - itsetehty kirpparikasetista

Eilen tuli rohmuttua Turtolan Cittarista pitkästä aikaa tacoainekset. Sanon kyllä sen, että mikään ei ole niin hyvää, kuin limellä ja cilantrolla höystetty tex mex -mauste jauhelihassa. Tätä on syöty ennenkin.

Olen kehittänyt itselleni aidon pakkomielteen Honey Junkien ihanasta Filippa K -tunikasta. Laadukas ja yksinkertainen, kaikkeen yhdisteltävissä oleva kesän ja talven vaate vaivaa nyt päätäni lähes lakkaamatta. "Pakko saada pakko saada pakko saada". Lupasin jo itselleni, että mikäli löydän mitään vastaavaa, Filkalta tai muulta, niin tyhjennän vaatekaappini lähes tyhjilleen ja alan yhden tai kahden asun ihmiseksi. Tällaisen ihmeen sattuessa joku ansaitsisi jo patsaan.

6 kommenttia :

Mari kirjoitti...

Täällä toinen, jolle kuluneen musta peruspaita on alkanut kummitella ja viedä aivan liikaa aivokapasiteettia. :D T-paitasi on ihana. :)

Idhren kirjoitti...

Hehe, en siis ole yksin ongelmani kanssa ;) Kiitti ^^

Nomppa kirjoitti...

Hieno t-paita. Kasettikorukin näyttää passaavan siihen mainiosti :)

Idhren kirjoitti...

Nomppa, mjoo, se ikäänkuin sulautuu kätevästi kuvioon ;D

Anonyymi kirjoitti...

Voi pyhä luoja, miten ihana asu! Täydellinen. Tekisi mieli melkein tallentaa tuo kuva jonnekkin, ihan pelkän esteettisyytensä vuoksi. En kuitenkaan tee sitä, sillä se olisi ehkä hieman stalkkerimaista :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kiitän kehuista :) Ja kyllä mun puolesta saat rauhassa stalkata, itsekin oon joskus tallentanu koneelle kivoimpia löytämiäni kuvia ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...