19.7.2008

Näin löysin itsestäni rokkitissit

Paita ja hattu - second hand, farkut - Vila, kengät - Vagabond

Toissapäiväisen romanttisuushörhelöinnin jälkeen mieli teki pukeutua huolettomasti ja rokisti. Mikäs siihen parempi kaava, kuin jo lähes puhkikulutettu pillit plus teeppari plus hattu, jossa on asennetta.

Harvoin muuten sorrun toivomaan, että rintavarustukseni olisi B-kuppia isompi, mutta suurien ja väljien t-paitojen kanssa moisia fiiliksiä välillä tulee huolimatta siitä, että yleensä kannan tissini hyvillä mielin. No, ei se poikaluukki toisaalta huonokaan asia ole, siihen täytyy vain osata asennoitua. Lienen omaksunut uuden elämänviisauden: näillä mennään. Mantra sopii erinomaisesti hokemaani litaniaan siitä, miten tärkeintä on olla tyytyväinen itseensä, oli millainen hyvänsä. (Tästäkin sitten jälleen uusi idea lukuisten tatskahaaveideni joukkoon, tällä hetkellä unelmapilvi koostuu erilaisista vahvistussanoista, rakkauksia ja mielenkiinnonkohteita symboloivista kuva-aiheista ja alter-egoni nimestä.)

Eilen alkuillasta pepun ja paidan toinen puolisko sai vieraan. Isänsä oli käynyt kääntymässä Helsingissä, ja lupasi pyörähtää Hervannan kautta ajomatkallaan takaisin Vaasaan. Mukana tällä 50+ parrakkaalla ja tatuoidulla dippainssillä (olisipas hauska pyöräyttää pari mukulaa ja sanoa, että nyt mennään rokkipapalle kylään) oli peräti viisi kassillista vaatetta, jotka olivat matkalla kohti kierrätysliikkeitä, mutta sitä ennen minä sain penkoa ne läpi.

Haaviin jäi kolme t-paitaa, pitääkin jaksaessa vielä sovitella ja mallailla päälle. Yksi niistä on jättiläismäinen Macintosh-paita ja kaksi muuta ovat painatustensa puolesta kuin suoraan kasarilta tai ysärin alusta. Varmaan oikeasti ovatkin. Mukaansa potentiaalinen rokkipappa sai vastaavasti kassillisen minulta kiertoon lähtevää vaatetta, loput menevät myyntiin.

Saapi olla puolisko nyt tyytyväinen, olenhan sentään tehnyt parisuhteemme ainoaan käytettävissä olevaan vaatekomeroon kolmen muovipussillisen verran tilaa. Olen mahdollisesti jo tienannut siis ainakin osan siitä rahasummasta, jonka ajattelin olla valmis kuluttamaan johonkin aidosti laadukkaaseen syys- ja talvineuleeseen, joka toivottavasti kestäisi käyttöä kauemmin kuin vuoden.

Diablo on pian kukistettu.

Rakastakaa tissejänne.

Edit: Kuvat leikelty kollaasista ja heitetty erikseen, eihän siitä pienestä laatikosta selvää saanut.

19 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

En ole koskaan osannut surra pieniä rintojani, joita edes ikä tai hormonaalisen ehkäisyn käyttäminen eivät ole saaneet suurenemaan. Jos jotain häiritsee, se ei ole minun ongelmani. :) Joskus kyllä ärsyttää, jos kivaan paitaan jää tyhjää tissien kohdalle - mutta aina voi vaatetta kaventaa ;)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, sanopa muuta :)

Nomppa kirjoitti...

Heh, en ole näkyjään ainut joka "tappelee tissiongelman" kanssa.
Kjeh, sulla on sentään pidemmät hiukset, ettei sua nyt ihan totaalisesti sitten luulla pojaks 8D

Anonyymi kirjoitti...

Pidän blogistasi. Toisin sanoen se on upea.

En olisi uskonut tätä kenellekään sanovani, mutta minua ujostuttaa lukea teksteäsi, tai ennemminkin kommentoida postauksiesi perään. Olen lukenut ihanan paasaavaa tekstiäsi foorumeilta ja muiden kommenttibokseista. Ja tämä on kehu! Mielestäni ajat upeita asioita, puolustat tukea kaipaavia oikeassa olevia ihmisiä. (Pelkäisin itse olla se, jota vastaan sinä käännyt :D)

Vaikka oletkin vastustanut minua/mielipiteitäni keskustelupalstoilla, pienistä eroavaisuuksista huolimatta näen sinussa itseni. Pelkään, että tulet päälleni myös blogisi kommenttiboksissa (olen hyvin herkkä, tiedän ettei mikään keskustelufoorumi ole minunlaisiani herkkiksiä varten rakennettu) ja menetän hyvän bloginautinnon.

Ihan älytön juttu sanoa, tiedän. Oli pakko vain sanoa se. Tekisi mieli varmaan anella jotain lohdustusta, ettet sinä purisi. Tsemppiä blogisi kanssa, toivottavasti et ikinä suutu minulle :)

Idhren kirjoitti...

Nomppa, aina voi vähintään takertua siihen pointtiin, että onpa ainakin lantio ja naisellinen pylly? :P

Anonyymi, voin lohduttaa sinua kertomalla, etten minä kuitenkaan pure ;) Mitä voit itse tehdä asialle, on perustella aina näkemyksesi mahdollisimman hyvin keskustellessasi kanssani :) Jos yritystä löytyy, niin kyllä yleensä multakin sitten löytyy yritystä olla kiva :)

Thelma kirjoitti...

Rokkitissit :-D Ihana sana!

S kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa blogiisi löysin, ja heti on kommentoitava. Oli nimittäin suorastaan lohduttavaa kuulla, kuinka joku pitää B-kuppiaan pienenä, itse kun B-kuppisena olen viime aikoina tuskaillut rintavarustukseni SUURUUTTA. :) Ehkä tissini eivät olekaan ihan liian isot..

Emmanuelle kirjoitti...

Huvittavaa, että pohdin täsmälleen samaa asiaa tänään. Ja purin asian postaukseen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi olet Idhren/Chama? Olisi hauska tietää :)

Stazzy kirjoitti...

[Offtopic]

Luin muuten ohimennen sen Ian blogin erään keskustelun kommenttilaatikoita, ja suorastaan huvituin.
Anonyymi olis varmaan demissä jo tehnyt kolme harakiriä ja haukkunu kaikki demittäjät tajuamattomiksi kakaroiksi :D

[/OT]

Aiheeseen piti todeta, että itseasiassa mun mielestä väljä t-paita näyttää paremmalta pienirintaisella. Ei tule sellaista telttaefektiä.

Idhren kirjoitti...

Thelma, eikö ;D

S, yleensä olen tosiaan ihan tyytyväinen, mutta joskus tiettyjen vaatteiden kanssa tuntuu siltä, ettei mitään etuvarustusta olekaan ;P

Emmanuelle, kah, näitä käy ;)

Anonyymi, nickki Chama juontaa juurena joskus 13-14 -vuotiaana keksitystä nickistä (oli joku perustanut Harry Potter -faniudessaan virtuaalisen Tylypahkan, tsätissä sitten leikittiin taikaoppitunteja, eräänlaista ropetusta kait). Otin nickin käyttöön muutamalla foorumilla.

Sittemmin keksin Idhrenin vuosi tai pari myöhemmin, katselin jotain sindarin kielen sanakirjaa, ja sana viisaus oli käännetty idhreniksi. Koska olin tunnetusti kouluhiku, ajattelin nickin sopivan mulle loistavasti, ja lisäksi se kuulosti kivalta. Omaksuin siitä ajan kanssa vakinickkini, muutamine yksinkertaisimpine väännöksineen. Nykyisin Idhren tuntuu omemmalta kuin virallinen toinen nimeni.

Stazzy, samat fiilikset kävi mielessä. Ja joo, tottahan tuokin, että telttaefekti olisi vaarallisen lähellä isommalla rynnäsvarustuksella, mutta toisaalta jos edes ihan vähän enemmän kurvia... ;P

MouMou kirjoitti...

Tuo hattu on aivan mahtava!:) Ja minä rakastan pieniä tissejäni.<3

lada kirjoitti...

Blogisi on ihana. Yksi mikä tekee siitä niin ihanan on nuo kuvat. Aluksi luulin, että ne on jotain ammattikuvaajien ottamia ulkomailla, kunnes selailin edellisiä postauksia tajusin että olet itse niissä :o Mahtavia taustoja ja tarkkoja kuvia.

Tekstisi on myös mielenkiintosta luettavaa. ;>

Idhren kirjoitti...

Moumou, asenne hyvä ;)

lada, haha, vai ammattikuvaaja :D Hauskaa tietysti, että sitä voi saada niinkin vaikuttavaa jälkeä järkkärin kittilinssillä, jalustalla ja kuvankäsittelyllä :D Kiitos kehuista, lämmittää harrastelijaräpsijän mieltä ^^

Niko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
uu lala! kirjoitti...

Mää itse isotissisenä oon yleensä ihan tyytyväinen, mutta väljien tpaitojen kanssa tuskastuttaa :---D
Just toi mainittu telttaefekti, saa mut näyttämään valtavalta, jos paita on himpunkin verran yli sen sopivan väljyyden.
Löysistä mekoista ja tunikoista on turha haaveillakkaan...

Idhren kirjoitti...

Mjoo, kaikessa on puolensa ja puolensa :/

Jenni kirjoitti...

Tissit on parhaita! Omia pikkuisiani suorastaan rakastan. :D Enkä koskaan väsy puhumaan niistä! Olen nimennyt ne Leilaksi ja Annukaksi. <3

Idhren kirjoitti...

Haha, no tuo olikin jo uutta ;) Kenties voisitkin tehdä postauksen, jossa esittelet Leilan ja Annukan x) Tissilovetus on ihq <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...