1.7.2008

Myytinmurtaja Filippa K:n kanssa sovituskopissa

Seurattuani jonkin aikaa Paras aika vuodesta -blogia olen alkanut lämmetä Filippa K:n vaatteille. Olen aikaisemmin ollut sitä mieltä, että kyseisen merkin vaatteet ovat kuolettavan tylsiä, ja laadukkuudestaan huolimatta ylihinnoiteltuja. Aikani Honey Junkien positiivisia kommentteja lueskeltuani olin kuitenkin riittävän koukussa mennäkseni hypistelemään Filippa K:ta Stockalle.

Nappasin alennettujen tuotteiden rekistä hetken valikoimaa plärättyäni peruskivan hameen ja peruskivan topin. Vasta sovituskopissa palasin takaisin maanpinnalle - tylsää, tylsää, tylsää ja sikakallista. Nämä olisivat ehkä vielä antaneet itsensä anteeksi, ja perusvaatteet kenties päässeet laadukkaiden materiaaliensa ansiosta haaveilulistalleni (eikös sitä niin sanota, että pari kestävää perusvaattetta pitäisi vaatekapista löytyä?), mutta tein vielä yhden merkittävän huomion.

Kuten niin monia muitakin virallisesti laadukkaita merkkejä, myös Filippa K:ta vaivaa ikävä syndrooma nimeltä "ei millekään teinin kropalle". Pienitissisellä etumus roikkuu rumasti jopa koossa xs ja hame on kuin valettu, jos siis sattuu olemaan pari kiloa enemmän tavaraa alueilla navasta alaspäin. Pidän itseäni normaalipainoisena kaikkialla muualla paitsi Aikuisten ja Vakituloisten vaatemerkkejä sovittaessani. Onneksi teineille on kuitenkin omat merkkinsä.

En kuitenkaan tyrmää Filippa K:ta täysin, vaan aion antaa sille mahdollisuuden vielä tulevaisuudessa. Kenties käsiini osuivat mielikuvituksettomimmat ja kehnoimmin leikatut mallit. Ehkä löydän vielä haaveilulistalleni sen superlaadukkaan peruspaidan tai lähes ikuisesti kestävän hamosen. Viimeistään sitten aikuisuuden tuolla puolen joitakin kiloja rehevämpänä ja nykyistä pulleamman rahapussin kanssa.

3 kommenttia :

Thelma kirjoitti...

Kiva päivän asu. :))

Idhren kirjoitti...

Kiitti :)

Alinea kirjoitti...

Ei se ole "ikävä syndrooma", se on "taivaan lahja" meille, jotka emme enää ole teinimitoissa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...