10.7.2008

Mustaamakkaraa Ruotsista, eli ihan tosi kuumaa tavaraa

Tattadadii, lupasin eilen valottaa salaperäisen postipaketin sisältöä, joten nyt valotan. Luvassa eläimellistä vetovoimaa, poroilua yhdellä ännällä, wannabe-poseilua ja armotonta höykytystä. Sen kunniaksi kirjoitan jopa englantia äidinkieleni sekaan, mitä yleensä kovasti suomenkielisessä blogissa vastustan johdonmukaisuuden nimissä. Teen sen vieläpä kahta kieltä raa'asti sekoittaen. Siispä, I give you... THA ULTIMATE LEGGINSIT.

Innostuin näistä beibeistä, kun Honey Junkie esitteli postauksessaan omia Ida Sjöstedtin nahkaleggareitaan, ja kehui merkin vieläpä laadukkaaksi. En ole ennen kiiltäväpintaisista kalsarinkorvikkeista välittänyt, mutta nyt kolahti ja kovaa ja korkealta. Pienen surffailun jälkeen päädyin 111VOX:comin sivuille, josta vastaavannäköiset härpäkkeet löytyivät ja peräti alennuksesta. Materiaali ei ole nahkaa, mutta väliäkö hällä, superyybermahtavanloistavat ovat silti. Näistä tulee ehkä kohdallani kesän ja syksyn kuumin hitti.

Yhdistin uudet pökät neljään erilaiseen yläosaan havainnollistaakseni, miten erilaiseksi asu muuttuu yksinkertaisella operaatiolla nimeltä paidanvaihto. Biancon kengät vaan on jo luomishetkellä tarkoitettu juuri näiden leggareiden kaveriksi, joten tulen varmasti käyttämään niitä aina kun mahdollista.

Paita - Monki, kengät - Bianco Footwear, leggingsit - Ida Sjöstedt

Paita - second hand (arvaa pituuteni tässä asussa)

Vyö - Gina Tricot, paita - second hand (Marimekko)

Toppi - H&M

Leggarit ovat kokoa M, ja ne tuntuvat oikein sopivilta, joskin vieläkin olisi aavistuksen varaa olla kireämmät. Materiaalin pitäisi kuitenkin huhujen mukaan olla aika vähän käytössä venyvä joustavuudestaan huolimatta, joten eiköhän nämä jalassa kuitenkin pysy vielä kuukaudenkin päästä. Onpa ainakin varaa lihoa muutama kilo.

Ovat muuten aika mustamakkaran kuoret nämä. Perin manselaista.

Sain muuten blogitimangin Desthean lisäksi vielä Siniltä, Peetulta ja Nadjastrangelta. Kiitokset tästä! Koska timangi on kiertänyt jo varmasti aika monen blogissa useampaankin kertaan ja kun kerran kertaalleen jo pistin sen kiertämään, jätän eteenpäin spämmimisen nyt tällä erää väliin.

8 kommenttia :

Nina kirjoitti...

olen monesti itsekin miettinyt tuon tyylisiä leggingssejä mutta ei ole vain tullut hankittua (mikä voi olla vaan ihan hyvä juttu)=) näyttävät kuitenkin kivoilta sinun jalassasi, olet yhdistellyt ne nätisti =)

Irene kirjoitti...

ooo _ihanat_ kengät!

Idhren kirjoitti...

Tänks ja tänks molemmille ^^

Tuhlaus kirjoitti...

ÄÄÄÄ! syöksyin heti katsomaan, mutta ei ollut enää muuta kokoa kuin S jäljellä. Oisin niiiiin halunnut!!!!
Epistä. Oon niin kade. MItkään omat leggarini eivät kiillä tarpeeksi.

Idhren kirjoitti...

Tuhlaus, voi harmi :/ Ovat sit olleet kysyttyä tavaraa. No mut ehkä jostain toisesta suunnasta tulee vielä vastaan :)

enskumuisku kirjoitti...

Idhren, en voinut jättää sanomatta, että ilahduin ikihyviksi kun uskalsit oikeasti nousta ilkeää anonyyymiä vastaan Ian kommenttiboksissa. Propsit sulle :)

Ann kirjoitti...

Onko sinulla luonnonkihara tukka? Sinulla on nimittäin tosi nätit hiukset!

Idhren kirjoitti...

enskumuisku, heh, no hauska kuulla, että ilahdutin jotakuta sillä :D Ei oo vielä ehtiny mennä oppi päähän, ettei randomeiden pässinpäiden kanssa kannattais alkaa väitteleen, menee vaan mielenterveys :D Mutta kiitos positiivisista kommenteistasi, piristi iltaani ^^

Ann, luonnonkiharat ovat juu, ja vaihtelevasti omasta mielestäni ihanat ja kamalat :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...