15.7.2008

Laiskottelua à la Idhren, itsevarmasti

Kolme rentojen "ei-jaksa-miettiä-mitä-päälleen-kiskasis"-päivien perusteesiäni:

1. Kotona ollessa ja roskapussia ulos viedessä ketään ei kiinnosta näkyvätkö rintsikat paidan alta vaiko eivät. Ei edes minua itseäni. Turhaa hössötystä muutenkin koko liiviolkainhysteria.


2. Mukavuus > istuvuus. Kun suunnitelmissa on lähinnä kölliä pitkin vuodetta, kyyhöttää sikiöasennossa läppärin edessä ja katsella televisiota mitä ihmeellisimmissä asennoissa, mukavat vaatteet toimivat parhaiten. Ja kun edelleen kotona ollaan, ainoa arvostelija on minä itse, ja sikäli kun peiliin voi hyvin olla päivän katsomatta, ei paidan pussitus tai ryppyisyys paljoa minä itseä nypi.


3. Vanhat, löysät farkut toimivat hyvin, jos löysäilypäivänä tarvitsee sittenkin lähteä ihmisten ilmoille. Meikkaamisen vaivalta säästyy heittämällä päälle jotain, joka kiinnittää huomion pois silmäpusseista ja punoittavasta kasvojen ihosta. Yhdistetään nämä kaksi, ja tadaa, täydellinen "emmä-jaksa-nähdä-vaivaa" -asu.

Ja mitä tänään tapahtui? Tänään vihdoin ja viimein pääsimme siirtymään poikkiksen kanssa pois muiden nurkista, takaisin Herwoodiin, eli Hervantaan. Päivä on aika lailla mennyt komerojen järjestelyssä, vanhojen, käyttämättömiksi muuttuneiden vaatteiden lajittelussa eteenpäin vietäväksi sekä muussa yleisessä siivouksessa. Keittiö on jo täysin inhimillisessä kunnossa (kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, ei pahvilaatikoita Domino-pakkausta enempää, ei pölyä, ei mitään työtä vaativaa), vielä pitäisi ylimääräistä roinaa viedä olkkarista ties-mihin. Ja ne kaapit. Ne kaapit!

Jej, pitkästä aikaa aitoa ja rehellistä vittuilua ilman pointtia Heijastuspinnan kommenteissa! o/ Vähän vaan jäi vielä kysymykseksi, että mitä tarkalleen valittaja haluaisi minun tekevän hänen mielestään paksuille pohkeilleni. Haluaisiko hän kenties minun leikkaavan ne pois...? Mut hei oikeesti, keksikää nyt jotain hauskempaa kuin "oot ärsyttävä" ja "möömöö pohkeet möömöö". Se tuli ainakin taas nähtyä, että ainakaan Suomessa todellakaan ei ole varaa olla ulkonäöstään itsevarma, aina pitäisi muistaa ainakin välillä valittaa itsestään. No, en aio alentua siihen. Vaan aina on hauskaa, kun uskolliset lukijat ilmoittavat itsestään. ;)

Rickillä on aina meininki päällä, pistetään siis rolli päälle, tai jotain muuta yhtä kankeaa. ^^

14 kommenttia :

eea kirjoitti...

olet aivan ihana ilmestys ja päivän piristys! itsekään en ymmärrä blogien kommentoijia, jotka huomauttelevat bloggaajien pohkeista, poskista, suun muodosta, painosta, hiusten väristä.... jos jotain häiritsee, olkoon lukematta. :) ja se rintsikoiden olkaimista vauhkoaminen.... huh huh! mikä salaisuus ne rintaliivit on? kaikki tietää että siellä ne on, haittaako jos olkaimet joskus vilkkuu? :) jatka samaan malliin!

Stazzy kirjoitti...

Koska olen pilkunn*ssija:
se on "à la"

(Tähän sopisi oppilaitoskortti)

Idhren kirjoitti...

Eea, kiitos positiivisista kommenteistasi, niitä on varmasti jokaisen kiva saada :) Mikä mua erityisesti hämmästyttää huomauttelussa on se, että mitä sillä oikeasti kuvitellaan saavuttavan - onko itsellä parempi mieli, jos pääsee huomauttelemaan toisen ulkonäöstä vai mitä se on? Ja sekin, että mitä sit sille ulkonäölleen mukamas tekisi ja ennekaikkea MIKSI :D

Nomppa kirjoitti...

Sulla on tosi hyvä asenne, apua alan olla jo kateellinen kun osaat olla oma itsesi vaikka kommenttilaatikkoosi tulisi vaikka mitä törkeyksiä.

Ja minkäs sille mahtaa jos on paksut pohkeet. JOS sinulla olisi paksut pohkeet niin luultavasti olisit tiedostanut sen jo itsekkin, etkä tarvitsisi siihen mitään erityismainintoja. (huom. painotan jos -sanaa 8)

Idhren kirjoitti...

Stazzy, loistavaa, enhän mä ole päivääkään tuota kieltä lukenut :D Mun pilkkuja saat koskaan vaan nusauttaa <3

Idhren kirjoitti...

Nomppa, näinpä, plus että vaikka pitäisinkin pohkeitani paksuna (enemmän tuijotan nilkkojani, pohkeeni ovat mielestäni itse asiassa aika kivat), eihän se estäisi olemasta silti tyytyväinen itseensä.

Ja mitä tulee tuohon itsevarmuuteen, resepti on nimeltään "kaikkia ei voi koskaan miellyttää, eikä tietyissä asioissa edes ole järkeä yrittää". Se rimmaakin kivasti, tekisköhän joku biisintekijä ton ympärille kipaleen ;o

Hex kirjoitti...

tiiäkkös kuule että olet tosi piristävä kirjoittaja? sun blogia on kiva lukea!

Idhren kirjoitti...

Hex, kiitos :)

jakew kirjoitti...

Pakko kyllä kommentoida, kun nyt blogisi löysin. Ihastuin heti tähän suoraan ja konstailemattomaan tyyliisi. Sanot asiat, kuin ovat, etkä kiertele. Olen myös samaa mieltä tuosta, että Suomessa ei saa olla itsevarma. Itsekin olen parin viime vuoden aikana kiinnostunut enemmän pukeutumisesta sekä erilaisista tyyleistä. Tämän johdosta olen myös itse huomannut olevani melko varma omasta ruumiistani ja olemuksestani, vaikkei se ehkä joidenkin normien mukaan lähentelekään täydellisyyttä. Olen huomannut, että heti kun näyttää olevansa sinut itsensä kanssa ja vahva tyylissään, ihmiset pelästyvät ja alkavat kaivaa vikoja pienistäkin. On se silti mukava olo, kun tuntee olevansa varma. Pitivät muut siitä tai ei.
Jään seurailemaan blogia. Ja suljinta olet selvästi rääkännyt jonkin verran, kuvat puhuvat puolestaan.

Idhren kirjoitti...

Jakew, se on tosiaan aika ikävää, että varmuus katsotaan niin usein huonoksi asiaksi, ainakin meidän tavisten kesken. Vaan ei anneta sen hidastaa - kun vaan pitää oman linjansa, niin ehkäpä se asenneilmasto muuttuu ajan kanssa, eikä nöyränä pää maassa kulkeminen olekaan enää se, miten ihmiset suhtautuvat itseensä, tai millaista suhtautumista pidetään hyvänä.

Suljinta on joo rääkätty, mutta selkeästi ei vieläkään tarpeeksi :D Parhaillaan yritän kehittää tuota taitoa säätää asetuksia kulloisellekin valaistukselle optimaaliseksi, kas kun tuo vajaa valo aiheuttaa vieläkin ongelmia. Harjoitus tekee gurun, vai miten se meni.

Rosa kirjoitti...

Mä oon kans NIIN kyllästynyt siihen, kuinka jaksetaan huomauttaa, että hei, sun rintsikat näkyy läpi, tai kuinka olkaimet vilkkuu, saatikka kertoa pohkeiden paksuudesta tai juurikasvusta. Eiköhän bloggari ne itsekkin tiedä ja osaa elää niiden kanssa.

Mäkin oon täällä ihan huuli pyöreänä, kuinka aito ja oma ittes oikeesti oot! Wow, oltaispa me kaikki tollasia...!

Ja pssst vielä! Keino saada äkkiä tällätty olo muiden silmissä kesällä on, kun laittaa silmille ylisuuret wnb-retro lasit ja vähän huulipunaa niin kaikki luulee, että meikkiin on enemmänkin panostettu!
-Toimii!

Sori, romaani... :D

Idhren kirjoitti...

Rosa, haha, kiitos arskavinkistä, miksei tuo tullut itselle mieleen :D Ihan loistava idea itse asiassa ^^

Elkkukelkku kirjoitti...

Ok muuten, mutta tosta rintsikoiden olkaimista pakko kommata, että perusteluna ei ihan toimi, että kaikki tietää että siellä rintsikat on alla niin sama että näkyykö ne vai ei. Samalla logiikalla voisi kulkea tissit paljaina, kun kaikkihan tietää, että ne siellä alla möllöttää :D
Kyllä mun mielestä tyylikkääsen pukeutumiseen kuuluu, että rintaliivit ei paista vaatteiden läpi tai olkaimet näy.

Idhren kirjoitti...

Elkkukelkku, :) Mä puolestani en jaksa nähdä niitä olkaimia niin shokeeraavana juttuna, että jaksaisin välittää näkyykö ne vaiko eiko - varsinkin arkipukeutumisessa aika sama, ei se muu tyylikkyys mun silmissä kärsi, vaikka jotain jostain vähän vilkkuiskin :P Joissakin tapauksessa rintsikat voivat toimia peräti asusteena. Makuasioita taas ;)

Voisi kyllä olla ihan hauskaa, jos kesäisin olisi ihan ok kulkea tissit paljaina :D Harmi, että taitaisi poliisisetä tulla ja ainakin varoittaa, jos ei sakottaa >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...