12.7.2008

Internetissä voi löytää itsensä

Mekko - Vero moda, leggingsit - H&M

Kun lukee kaikenlaisia muotilehtiä, selailee tyyliblogeja, kiertelee kauppoja, katselee ihmisiä, tulee sisäänhengittäneeksi valtaisan kavalkaadin erilaisia tyylejä ja tapoja pukeutua. On rokkareita, punkkareita, neonväreihin sonnustautuneita ihmisiä, 1940-luvun mekkoihin sonnustautuneita leidejä, hippejä, animepeikkoja, jakkupukutyyppejä ja kaikkea siltä väliltä.

Olen huomannut ihailevani aikamoista kirjoa erilaisia tyylisuuntauksia, ja vaikka en himoitsekaan kategorisoida itseäni yhteen lokeroon, sitä välillä tuntee olevansa hukassa tyylinsä kanssa. Mikä olisi juuri minun juttuni, mikä olisi minun käyntikorttini? Välillä tuntuu siltä, että moderni, suorastaan futuristinen tyyli on "ihan mua", välillä taas vaipuminen nostalgiahuumaan vaikuttaa ainoalta oikealta ratkaisulta. Välillä tekee mieli näyttää Kypsältä Aikuiselta, välillä ahdistaa, miten vanhalta sitä voikin tietyissä tamineissa näyttää (ihan kuin ei olisi vuosikymmeniä aikaa näyttää keski-ikäiseltä ja haikailla nuoruusvuosien perään). Toisinaan värit tuntuvat omilta, toisinaan neutraalit sävyt vetävät puoleensa kuin magneetti. Olen siis useimmiten aika hukassa.

Kerroin pari päivää sitten rekisteröityneeni Modepass-sivustolle. Sain pian eräältä toiselta käyttäjältä kommentin, johon tuntui tiivistyvän täydellisesti persoonani, tyylini ja tavoitteeni. Taianomaiset adjektiivit olivat "tyylikäs" ja "hauska". Fiilis oli suorastaan valaistunut. Olenko vihdoin löytänyt pukeutuja-itseni? Viis väreistä ja värittömyydestä, aikakausista, aikuisuudesta ja tyttömäisyydestä - tyylikäs ja hauska ovat kohdallani vastaus kaikkeen, ja kaikki muu tulee siinä ohessa. Kenties näin, aika näyttää.

P.s. Sain dimangin vielä Eliiinalta - kiitos tästäkin!

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tältä minustakin aina tunutuu! oon vaikeaa pukeutua niin, ettei näyttäisi/tuntisi oloaan liian nuoreksi tai liian vanhaksi ja tätimäiseksi...:)

Sitruuna kirjoitti...

Hieno tuo uusi banneri. :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, sanos muuta :P

Sitruuna, kiitos :)

Lilith kirjoitti...

Tosi hauska toi kuva :) Tai kerrankin jotain muuta ja pirteetä ku aina sitä samaa seison suorassa asentoa :D

Idhren kirjoitti...

Lilith, kiitti ^^ Joskin nyt tän päivän asukuvassa valitettavasti taas seistään suorassa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...