25.7.2008

Huumoriposaus

Tämä on virallisesti ajastettu postaus. Niitä on ollut ennenkin, mutta ne ovat olleet salakavalasti epävirallisia ja tiukan salaisen luokituksen alaisia. Ette kuulleet tätä sitten minulta.

Koska tämä päivä menee Tampereelle tulevan kaverin kanssa kylällä kekkaloidessa, ilta leffassa ja loppuilta epämääräisessä asiassa X, en ole kovinkaan optimistinen siitä, että ehdin varsinaisesti postata. Olkoon tämä siis täytepostaus, ja samalla huumoripaketti eilisillan tapahtumista. Huomio, tässä vaiheessa punkkua ei oltu vielä avattu. Oikeasti. Kahden hengen kotibilekamppeina toimi Lindexin pitkä teeppari, Vilan mustat shortsit ja Uffilta löydetty vyö. Kaulassa roikkuu poikkikselta 18-vuotis lahjaksi saatu kaulakoru Kalevala korulta.

Moi, tää on mun kaveri. Se ei kerro nimeään, koska sillä ei ole kieltä (haloo, se on muovinen, puhallettu mammutti, tietenkään sillä ei ole kieltä), mutta musta se näyttää ihan Pablolta.

Mitä luulette, heruisko Pablolta?

Heruu tai ei, meininki on hyvä. Pablo joskin katsoo kieroon, lieneekö käynyt litkimässä mun Caipirosca-pulloa jääkaapista. Voivatko puhallettavat mammutit humaltua?

Lauantaina luvassa toinenkin ajastettu postaus, syystä että lauantai menee Tampere-talolla Anime- ja Finnconissa kaverin kanssa pyöriessä. Katsellaan nyt, miten tilanne kehittyy.

Tämä video on kirvoittanut ihan tsiljoonat naurut. Se on jotain käsittämätöntä. Se on David Hasselhoff. Se jo yksin kertonee tarpeeksi, mutta katsokaa itse. Musavideo onnistuu aiheuttamaan suunilleen jokaisella leikkauksella uuden "wtf" -fiiliksen: wtf miksi Hasu on liimattu maisemakuvan päälle mäyräkoirien kanssa, wtf miksi maisemassa riippuu enkeleitä narunjatkeena, wtf miksi Hasu on itse taivaalla narunjatkeena, WTFF miksi Hasu hyppii keihään kanssa, siis mitä fucking vittua miksi sillä on joku ihmeen jetipuku päällä ja MITÄ HELVETIN VITTUA MIKÄ TUO OLENNONKUVATUS TUOSSA ON?!!?+1+1 Hermoromahdus ja psykoosi ovat lähellä, eikä pelkästään Hasun yliluonnollisen valkaistun Baywatch-hymyn takia.

9 kommenttia :

Thelma kirjoitti...

Pablolta heruu :--D

Anonyymi kirjoitti...

:´DD ei oikeesti toi musavideo...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun muistat lukijoitasi näin. Aww. Minulle blogisi lukemisesta on tullut päivittäinen rutiini, ja on tosi ihanaa kun joka päivä tulee uutta juttua :). Tykkään tosi paljon blogistasi, osaisinpa minäkin kirjoittaa yhtä hyvin!

DON'T HASSEL THE HOFF!

Keep it cool,
T: Anonyymi ; D

Mai kirjoitti...

Kiitos vaan mukavasta päivänpiristyksestä. Toimistolla naureskeltiin tuolle videolle :D

Idhren kirjoitti...

Video on tosiaan aika reps ;)

decemberflover kirjoitti...

Hui :o Mistä sait tuon mammutin? Poikaystäväni itkee verta aina Citymarketin mammuttimarkkinoiden aikaan, kun hänkin moisen tahtoisi. :D

Idhren kirjoitti...

Poikkis tuon joskus muinoin osti pois, kun noita myytiin :P On ollut muuten mammutti kaupassa maskottina :P Jostai syystä siitä haluttiin eroon, ja poikkis oli innokkaana viemässä tuon yksilön kotiin :D

nano kirjoitti...

Hahaha mä repeen tolle videolle aina! :-----------D Noi enkelit ja mäyräkoirat ja moottoripyörällä seisominen ja lentäminen =D Ei voi muuta sanoa kuin että ``mitä helevettiä!?´´ :D

sininensaapas kirjoitti...

Toi video aiheutti kevyesti ehkä repeämisiä täällä :'DD aivan järjetön

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...