17.7.2008

Bongaussarjaa, osa 3

Yli mennään

Aamulehden "LSD-bileet metsässä" -lööpistä on ehditty tehdä pilaa jo Lehdessäkin. Satiirinpalanen menee asian ytimeen, eikä tippaakaan sen viereen. Sähkeen otsikko (esimerkki loistavasta otsikoinnista!) tiivistää jutun juonen erinomaisesti: "VILLIT VIINA- JA SEKSIORGIAT AAMULEHDESSÄ!" Lehti osaa asiansa.

Neuleet lämmittävät sisäelimiä

Saksalainen Sarah Illenberger on neulonut upeita, pehmeitä ja lämpimän näköisiä sisäelimiä. Ne eivät ole ruokahalua pilaavia, toisin kuin Roadkill Toysit tuppaavat herkimmille olemaan. Kieltämättä kyllä sisäelimiään esittelevä jänöpoloinen olisi aika suloinen tapaus.

...Ja ulkoelimiä

Kun nyt neulomisen makuun päästiin, niin miltä kuulostavat neulotut stringit ja käsiraudat tai neulottu munanlämmitin? Tätä ja paljon muuta neulomisimagon mullistavaa Ullan salatuissa neuleissa. Ei, kyseessä ei luultavasti (ja toivottavasti) ole Salkkareiden Ulla.

Kuva: "Knitting class, Henry Street Settlement" - Hine/Library of Congress via Pingnews public domainilla. Lisätietoa kuvan linkistä.


8 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Mainio tuo Lehden satiiri.
Minä tosin höhöttelin jo alkuperäisen jutun lukiessani.

Varsinaisia vakavia huumausainerikoksia, muutama hippi metsässä pössyttelemässä.

Idhren kirjoitti...

Sitä samaa mäkin olen ihmisille päivitellyt ;o

Rush kirjoitti...

Hjeep! Tulin esittämään pientä kritiikkiä muutamasta asiasta.

1) Blogisi ulkoasu on mielestäni todella tylsä ja epäkiinnostava ja tökerö. Pahoitteluni.
2) Mielestäni sinulle sopisi hitusen pidempi otsatukka - tuo vanhentaa sinua ainakin kymmenen vuotta.
3) Mikä palava tarve sinulla on valloittaa bloggareiden kommenttiboksit? Sen vielä ymmärsin, kun pommitit Honey Junkieta kommenteilla arpajaisten aikoihin, olihan jokainen kommaus arpalippu, mutta viimeksi bongasin sinut yltiöksi vedetystä taistostasi Ian blogista... Mistä moinen? Just let it be!

Hyvääkin tahdon sanoa, sinulla on hyviä vaatteita ja tuo muutama postaus sitten ollut nahkaleggarit & pinkki paita-asu oli ihan mielettömän onnistunut!

Rosa kirjoitti...

ooh, neulotut stringit... Aika unelma. <3

:D

Idhren kirjoitti...

Rush, niinsanottu kritiikkisi on lähinnä omien makumieltymystesi esittelyä. En käsitä, mitä teen tiedolla siitä mikä sinua miellyttäisi. Voisitko selventää?

Mitä tulee kommentointiin, minusta on hauskaa kommentoida ja ilmaista mielipiteeni. Erityisesti, ERITYISESTI typeriä väitteitä kohdatessani minulla on sanani sanottavana, sen luultavasti tietänee myös jokainen jo pitkällistä demitysuraani seurannutkin ;o. En käsitä, miksi se on sinulle tai kenellekään muullekaan ongelma. Antaisit itse vain olla ;)

Kiitos kuitekin myös positiivisesta palautteestasi :)

Rosa, hyvä lahjaidea? ;)

Idhren kirjoitti...

...Ja jotten anna sellaista kuvaa, etten olisi jostain syystä kykeneväinen vastaanottamaan oikeaa kritiikkiä (sitäkin on väläytelty), niin sitä palautetta voisi täysin subjektiivisten makumieltymysten arvostelun sijaan antaa vaikkapa kirjoitusasusta, sivun käytettävyydestä, asioiden käsittelytavasta tai muusta vastaavasta, josta voidaan keskustella joltain muulta pohjalta kuin "no mä nyt tykkään tai en tykkää tästä tai tosta".

Kauneus ja rumuus ovat katsojan silmässä, niistä on aika hedelmätöntä antaa palautetta toiselle, kun selkeästi maut eivät vain kohtaa. Se on kuin arvostelisi ihmistä siitä, että tämä pitää maksalaatikosta tai mansikoista.

Stazzy kirjoitti...

Hihi, jo rushin kommenttia lukiessa tuli mieleen, että eipä ole tainnut seurata Idhrea demittämässä. Jotenkin minä olisin pettynyt jos kommenttibokseista ei löytyisi pitkällistä.. hmm.. keskustelua.

Ulkoasu on minusta kiva, mutta ymmärrän miksi jotkut pitävät hieman synkkänä. Hobittiinhan tämä pohjautui?

Idhren kirjoitti...

Hobittiin pohjautui juu. Synkkyyttä en tajua, tylsyyden ehkä vielä jotenkuten ;> Eniveis, blogin synnytystuskissa ja nimeä keksiessä tolkienmainen ja suorastaan runollinen ulkoasu iski kuin kivi silmäkuoppaan, ja silloiseen bannerikuvaan fiilis sopi ehkä vielä paremmin kuin nykyiseen. Ehkäpä pitäisi uusia fantasiakuvausssessio ;D

Välillä olen pohtinut jotain pirtsakampaa ulkoasua ja modernimpaa otetta, mutta toisaalta olen huomannut, että se halu on lähtöisin lähinnä "noku muillaki tyyliblogaajil on sellanen ja tällänen", eikä niinkään siitä, että juuri minä haluaisin sellaista tai tällaista. Vaikka pukeutumisessani en kartakaan lammastelua, tykkäisin silti pitää muuten sen linjan, että minä ja mun visiot tulee ensimmäisenä. Mikään mahdottomuus se ei toki ole, että jossain vaiheessa siitä halusta tulee nykyistä minälähtöisempi, ja teen asialle jotain ;o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...