11.7.2008

Bongaussarjaa, osa 2


Bongailu Internetin ihmeellisessä maailmassa jatkuu.

Muutama päivä sitten Mtv3 uutisoi, että Brasilia on tyrmännyt abortin sallimisen. Lyhyen uutisen ydin kiteytyy hyvin seuraaviin pätkiin:
"Tuoreen selvityksen mukaan maassa tehdään kolme miljoonaa laitonta aborttia vuosittain. Suuri osa abortin tekijöistä on naimisissa olevia naisia." "Salaa tehdyt abortit johtavat useissa tapauksissa naisen kuolemaan" sekä kuriositeettina "Brasilia on maailman suurin katolinen maa."
George Carlinin sanoin, "pro-life is anti-women".

Tänään sen sijaaan Helsingin Sanomat uutisoi, että hattulalaisen päiväkodin lapsia pakkosyöttäneet hoitajat on vapautettu syytteistä. Oikeus perustelee päätöstä sillä, että lapsia on mahdotonta saada päiväkodissa syömään yhtä aikaa, ja lapsesta voi joutua syöttämisen aikaan pitämään kiinni. Mielenkiintoinen ennakkotapaus on tästäkin sitten saatu, lain mukaan eläimiä ei saa pakkosyöttää ja aikuisten kohdalla asiasta ei edes keskustella, mutta puolustuskyvyttömiä lapsia kyllä saa voimakeinoin pakottaa syömään? HS:n keskustelufoorumeilla useampikin päiväkodissa työskentelevä on ilmaissut, että ihmeellisesti vaan heillä lapset saadaan syömään ilman pakkokeinoja, ja toisaalta, eihän lapsi nyt nälkään kuole, vaikka yksi ateria jäisikin väliin. Pakkosyöttämällä aiheutetaan vain täysin turhia kammoja ja jopa kieroutetaan lapsen suhdetta ruokailuun ja syömiseen. Ei hyvä.

Heijastuspinnan kävijämäärä on edelleen kasvussa. Blogilistalla keikutaan jo top-100:ssa, Google Analyticsin mukaan käyntejä oli eilen neljä ja puolisataa. Terveisiä vaan kaikille lukijoille!

Päivän asu: toppi - H&M, vyö - Gina Tricot, shortsit - Vila, koru - Kalevala koru. Taustalla lempparikeksit, Dominot.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...