31.7.2008

Assemblyja odotellessa

Olen kasvamassa kiinni tuohon liiviin. Farkkuliivi - second hand, toppi - H&M, shortsit - Vila

Tänään illalla alkaa Helsingissä Assembly, eli Assyt. Sunnuntaihin asti kestävän tapahtuman ensimmäisenä päivänä tosin ei ole yleensä juurikaan mitään kiinnostavaa, joten luultavasti tänä iltana tulee seurattua vain avajaiset. Varsinainen nörttibilemeininki alkaa sitten perjantain puolella. Mahtavaa kyllä, ei tarvitse öitäkään viettää Hartwall-areenalla tai elää kolmea päivää pikaruualla, poikkiksen äiti kun sattuu asumaan lähes areenan vieressä.

Helsinkiin rantautuminen tarkoittaa myös sitä, että minulla on pitkän harkinnan ja suunnittelun jälkeen tilaisuus toteuttaa ainakin osa syksyksi kaavailemistani täsmähankinnoista. Filippa K:n valikoiman aion ainakin tarkastaa Stockalta ja Kämp Galleriasta, Gaudetteakin voisi mahdollisesti harhailla etsimään. Mikäli palaan shoppailureissultani peeaana, syytän siitä Honey Junkieta - tietämättömyys ihanista asioista on ainakin lompakolle autuutta, samoin syyn vierittäminen muiden niskoille.

Olen muuten saanut jännittävät rusketusrajat jalkoihini. Ensin käytin pitkään koko varvasosan peittäviä Vagabondin avokkaita, sittemmin olen pari porotuspäivää juossut gladiaattorisandaaleissa. Lopputulos on viehättävän raidallinen ja epäsäännöllinen. Heh heh.

2 kommenttia :

Ansku kirjoitti...

Todella nätti asu :>

Idhren kirjoitti...

Kiitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...