Heijastuspinta

Elämänmakuisen blogin esittely

Tästä blogista löydät mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa muodista sekä muodikkaasta elämäntavasta. Samalla blogissa pohditaan erilaisia elämäntapahtumia. Jos olet kiinnostunut muodin uusimmista tuulista, kannattaa pysyä kuulolla, sillä blogiin ilmestyy pian aiheeseen liittyviä mielenkiintoisia postauksia, jotka pureutuvat muotimaailman uusimpiin tulokkaisiin ja trendeihin. Jos haluat tietää, mikä on trendikästä juuri nyt, on tämä elämänmakuinen blogi oikea osoite. Toivomme pystyvämme herättelemään aiheeseen liittyvää keskustelua sekä uusia ajatuksia!

Tämä sivu kuului ennen Ajatusheijastumia-nimiselle blogille, mutta nyt sivu aloittaa täysin uudelta pohjalta, itsenäisenä blogina, jolla ei ole yhteyttä Ajatusheijastumia-blogin sisältöön tai omistajaan. Vaikka blogin kirjoittaja vaihtuukin, on luvassa silti mielenkiintoista ja elämänmakuista tekstiä muodin maailmassa Ajatusheijastumia-blogin jalanjäljissä.

Tervetuloa heijastuspinta.fi-blogiin oppimaan tyylistä ja inspiroitumaan tyylivinkkien avulla!

14 Aug 2021

Inspiroiva heijastuspinta.fi-blogi tarjoaa vinkkejä sinulle, joka haluat kehittää tyylitajuasi ja oppia uusista tyylisuunnista. Yllättävän pienelläkin budjetilla voi saada aikaan suuria muutoksia omaan tyyliin, kunhan vain uskaltaa rohkeasti kokeilla ja testailla erilaisia vaihtoehtoja, kuten kerrospukeutumista. Omasta vaatekaapista voikin löytyä yllättäviä helmiä, kun niitä katsoo uusin silmin.

Vinkkejä ja ideoita omaan tyyliin aallonharjalla olevista trendeistä!

14 Dec 2018

Vaikka jokaisen onkin hyvä luoda aivan ihkaoma tyyli, niin muodista ja trendeistä on hyvä ottaa vinkkejä ja ideoita omaan pukeutumiseen ja yleiseen tyyliin. Muotikuvat ja -lehdet tarjoavat runsain mitoin vinkkejä ja ideoita oman tyylin muokkaamiseen. Jo erilaisilla asusteilla pääsee pitkälle, eivätkä ne välttämättä rokota runsaasti lompakkoa.

Muotia ja onnenpotkuja

25 May 2018

Monet ihmiset näkevät muodin vain mallinäytöksinä, ja H&M -vaateliikkeen muuttuvana mallistona. Todellisuudessa muoti on paljon enemmän, se ei ole vaan vaatteita, hiustyylejä, tai asusteita, muoti on elämäntapa. Jokaisella ihmisellä on oma muotinsa, toiset seuraavat Hollywoodin-, tai Ranskan muotia, jotkut luovat omansa. Mikä monesti varsinkin pinnalla olevia muoteja yhdistää on se kylmä totuus, että muoti maksaa. Pukeutuminen ajan hermolla oleviin merkkiasusteisiin on kaikkea muuta, kuin halpaa. Nettipelit tarjoavat mahdollisuuden pienelläkin sijoituksella korottaa tilin saldon sellaisiin lukemiin, että sillä selviää useamman vuoden peräkkäin niin, että ei tarvitse miettiä saako hankittua tuoreimmat ja cooleimmat uutuudet omaan vaatekaappiin. Tekemällä kuukausittaisen budjetin, jonka mukaan pelailee nettikasinolla voi voitot kolahtaa tilille nopeamminkin, kuin koskaan osasit edes kuvitella. Ja onhan se aina kiva lähteä kaupoille, kun voi ostaa ne asiat mistä on kehdannut aiemmin hädin tuskin edes unelmoida. Pelitkin ovat kehittyneet niin paljon, että niiden pelaaminen on oikeasti nautinnollinen kokemus, jossa silmiä hivelevät animaatiot tuovat WAU-efektin kasvoille. Tottahan se kuitenkin on, että asiat jotka näyttää hyvältä miellyttää silmää.

Elämäntapana muoti

Muoti tuo sen seuraajille paljon erilaisia kokemuksia. Alahan on sen toimijoille todella rankka ja raskas, sillä jatkuvasti uusien mallistojen kehittäminen niin, ettei joku sitä ole jo aiemmin tehnyt on vaikeampaa ja vaikeampaa. Muotinäytösten catwalkeilla nähdään kerta toisensa jälkeen toinen toistaan erikoisempia kokonaisuuksia, ja siitä alkaa jo paistamaan se, että ideoita revitään aivan käsittämättömistä lähteistä. Osa nykyajan asusteista saa suuren yleisön naureskelemaan, sillä ne saattavat näyttää hieman hupaisilta ja erikoisilta, mutta muodin todellinen seuraaja tietää mistä on kysymys. Älä muuta tapojasi tai elämäntapaasi, lisää siihen pieniä elementtejä ja nauti muodista täysin rinnoin!

Mikä on muotia vuonna 2018?

14 Mar 2018

Vaikka vuosi 2018 läheneekin jo loppuaan, niin koskaan ei ole liian myöhäistä tutustua vuoden 2018 muotiin, johon muun muassa Alexa Dagmar pääsi tutustumaan New Yorkin muotiviikoilla. Esimerkiksi röyhelömekot hyppäsivät muotiviikoilla Alexan silmille. Muoti-intoilijat odottavat jo innoissaan vuoden 2019 muodin uusia tuulia ja arvuuttelevat, millaisia luomuksia ensi vuoden muotiviikoilla nähdään.