3.7.2008

Ai minäkö muovinen ja teollinen?

A new and great series of home supplies - worry no more!


Päivän asusta tuli taas kerran ultravärikäs. Kiharoiden ja punaisen huulipunan ansiosta fiiliksestä tuli taas myös jotakin vanhaa aikaa henkivää. Pari kuvaa räpsittyäni johtopäätös oli selvä - olen pukeutunut kitschiksi. Omalla tavallaan ultrahauskaa, kuvaa erinomaisesti jotakin näkökulmaa luonteestani, mutta vielä hienompaa minusta on tyylikäs ja klassinen nostalgiatyyli. Vaan huumorinkukka on paras kasvi - näillä mennään eikä meinata. Kitschistä kiinnostuneet halunnevat tsekata liikkeen nimeltä Kitsch Helsinki.

Alkupäivä meni siis iloisesti poseeratessa ja ylläolevaa feikkimainosta värkätessä. Vielä voisi katsella leffaa (tarjolla vakavaa viihdettä Children of Menin muodossa sekä kevyttä viihdettä Kultaisen kompassin siluetissa), mällätä fetaoliivisalaatilla ja nauttia illalla parit Sakut.

Mekko - Gina Tricot, leggingsit - H&M, kengät - Vagabond, riipus - Kalevala koru

P. s. Miten anonyymit mukanokkelat ovat niin vähän kiusanneet blogiani? Alkutaipaleilla tuli pari epäomaperäistä läskittelyä ja jo yläasteella vanhentunutta nenäirvailua, mutta sittemmin pahin keksitty heitto on kohdistunut pohjepituisiin leggingseihin. Onko nimettömien vittuilijoiden kulttuuri kuolemassa?


16 kommenttia :

Thelma kirjoitti...

Huoh, kumpa minullakaan ei olisi vittuilijoita. Olin kyllä todella loukkaantunut tämän päiväisestä "päävittuilijasta". Tultiin sanomaan että oon niin lapsi, vanhempani kuulemma maksavat vaatteeni ja matkani. Olin tosi loukkaantut, sillä vanhempani eivät todellakaan niitä maksa. Olen jopa maksanut isälleni pari matkaa, jotta hän tulisi mukaani. Ärsyttää että tuntemattomat tulevat sillälailla arvostelemaan..

Hahaa, tämä oli ihanan värikäs postaus ! :-)

Idhren kirjoitti...

Se on tosi kurjaa, että viitsitään mennä ilkeilemään toisille. Mä oon kehittäny random-avautumisille vastustuskyvyn - mitäs se hetkauttaa mitä katkerat ja kateelliset keksii, mä oon mä ja näillä mennään. Lähimmäisten avautumiset liikuttaa paljon enemmän. Et älä päästä säkään asioita ihon alle - sä ite tiedät parhaiten, ja muut pitäkööt kuvitelmansa. :)

tiiti kirjoitti...

en tullut vittuilemaan, vaan eksyin sattumalta jostain mutkan kautta visiitille :) jos saan silti mainita, niin sulla on aivan älyttömän hienoja kuvia ja hauskoja poseerauksia sun blogissa.

eliiina kirjoitti...

mahtava mainos :D
ja vitsi noi vagabondit on hienot!

Rosa kirjoitti...

Muakin ihmetyttää, onko oikeasti tämä TheKaikkitietävienVittuilijoidenKerho- lopettenut toimintansa!?! IItse sain aikas ärsyttäviä kommentteja joskus muinoin, mutta moneen kuukauteen, ehkä jopa puoleen vuoteen ei pahemmin ole mitään ivallista kuulunut... En vain ole ottanut asiaa puheeksi, hyökkäävät vielä takaisin, no, sota pystyyn vaan! :D

Mainos on todella myyvä! ;)

Nomppa kirjoitti...

Heh, kiva mainos 8D

Ihan hyvä vaan ettei noita vittuilijoita ole näkynyt, kyllä kumminkin huomaa muutamia blogeja joiden kimpussa ne ovat jatkuvasti, mutta ei niistäkään kamalasti kannata välittää. :>

Idhren kirjoitti...

Tiiti, hehe, en olettanutkaan ;) Kiitos kivoista kommenteista ^^

Eliina, kiitti, keltaiset korkkarit on kyllä aika kuumikset ^^

Rosa ja Nomppa, mähän olin jo blogia aloittaessani toukokuussa henkisesti valmistautunut siihen paskankaatoon. Olen tosiaankin yllättynyt, että sitä on tullut niin vähän, joitakin blogeja kun lueskellessa tuli sellanen fiilis, ettei nälväilyltä voi ainakaan tämän genren blogaaja välttyä. No, parempi näin, eiks je :D

Totally Colourful kirjoitti...

kengät ja lenginssit ovat jotenkin niin söpöt ja ihana mainos! ;D

uu lala! kirjoitti...

Huippuhauska toi mainos!

Mulle ei oo KERTAAKAAN tultu nimettömänä, tai nimellisenä, vittuileen, välillä oikein huolestuttaa että oonko niin väritön ja laimea etten ärsytä ketään. :---D

Idhren kirjoitti...

Kiitokset ja kiitokset :)

Uu la la, tai sitten olet vain niin miellyttävä persoona, ettei sulle vaan voi vittuilla? ;)

Anonyymi kirjoitti...

pohjemittaiset legginsit nyt sopiii vaan aika harvalle, ei mitään henk koht varmaan..

Idhren kirjoitti...

Nillitys ku valitus. Mitä sellaisella huomauttelulla kuvitellaan saavuttavan? Kuvitteleeko joku oikeasti, että joku toinen sellaisten kommenttien takia lopettaisi niiden käytön? En näe mitään muuta motiivia kuin yleisen aukomishalun sellaiselle.

Idhren kirjoitti...

...Ja ehkä jonkun häiriintyneen mielen kohdalla halun yrittää pahoittaa toisen mieli sellaisella kommentoinnilla. Muutenhan huomauttelun hyöty on täysi nolla, ja on sama, kun ei sanoisi mitään.

Idhren kirjoitti...

..Puhumattakaan siitä, millä perusteella joku tulee tyrkyttämään omaa makuaan muille ylipäätään. Ei ole mikään kiveen hakattu totuus, että tällainen ja tällainen sopii tällaiselle ja tällaiselle, vaikka pukeutumisoppailla jotkut rahaa tekevätkin ja toiset seuraavat ohjeita suorastaan dogmaattisesti.

Minusta leggingsit sopivat ihan kaikille lahkeenpituudesta ja kiloista huolimatta - millä perusteella vastakkainen näkemys olisi mitenkään oikeampi tai parempi kuin omani? Annan muiden pitää makunsa, olisi IHAN KIVA, että muut tekisivät samoin.

sarakissa kirjoitti...

Paljon olen muiden blogeista näistä lukenut, muttei omakohtaista kokemusta ole. Mulle ei ole tullut vittuiluja juurikaan, mitä nyt yksi "nelliina-kopio" kommentti mutta sitä on vaikea ottaa loukkauksena:D

En kyllä tajua miksi sulle oikein on tullut jotain läski- tai nenäkommentteja, ilmeisesti sitä vittuiltavaa pitää sitten keksiä tyhjästä jos ei mitään ole.

Ja suloinen mainos kaikenkaikkiaan :)

Idhren kirjoitti...

Heh, kummallistahan se onkin. Nenäilyä nyt on tullut yläasteelta asti, kai siinä jotain niin ylvästä sitten on. Läskittely sitten onkin jo uutta :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...