17.6.2008

Tätä tänään: Sadepäivien harmaus

Siinä, missä jotkut ihmiset kärsivät talvimasennuksesta, minua vaivannee sadepäivien depressio. Harmaassa, hämärässä ja sateisessa kelissä ei voi mennä ulos kuvaamaan eikä nauttimaan auringonpaisteesta. Vesilammikoiden ilokin on kumisaappaiden myötä mennyttä, joskin olen suunnitellut jo hetken hankkivani moiset. Ehkä kirkkaanpunaiset. Mutta silti, ei sadesäällä voi oikein tehdä mitään, eikä viitsi edes lähteä mihinkään.

Päivän asu: paita - Gina Tricot, toppi alla - H&M, farkkuleggarit - Pieces

Mitä siis tehdä tänä masentavana aikana? Jotkut pelaavat lautapelejä - kenties minäkin pelaisin, mikäli saman katon alla majailevat ihmiset moisesta innostuisivat. Poikkis on esimerkiksi tällä hetkellä kiinnostunut lähinnä uudelleen avatusta Areena Onlinesta. Toiset taas katselevat elokuvia. Dämmit, jäi Aamiainen Tiffanylla Kalevaan.

Ainoaksi vaihtoehdoksi jää siis avata suklaalevy ja turvautua Youtubeen. Naurakaa kanssani Tato Saladin Mortal Kombat -parodialle.
Kuvassa Kalevin White-suklaa, jossa on mustikoita valkosuklaaseen upotettuna. Yksi parhaimmista. Laivatuominen.

Toivottavasti sadesää ei jatku, ei tällaista demonikaan jaksa.

4 kommenttia :

Ellen kirjoitti...

Nam! Toi suklaa näyttää hyvältä :)

Idhren kirjoitti...

Se on erittäin hyvää :) Fazerin marjasuklaa haastaa tän kyllä tehokkaasti, ja suosikkia on lopulta äärimmäisen vaikea valita :P

adora kirjoitti...

Nams, suklaa näyttää liian houkuttelevalta.. ihana tuo punaraitapaitasi :)

Idhren kirjoitti...

adora, kiitos ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...