11.6.2008

Tätä tänään: Risteilyyn valmistautuminen

Päivä on mennyt pakkaamiseen ja pääkaupunkiseudulle matkustamiseen. Lähtö laivalla kohti Tukholmaa on vasta huomenna myöhään iltapäivällä, mutta on mukava saada lähteä sinne rauhassa, eikä lähes kaksituntisen junassa istumisen jälkeen. Olemme siis tällä hetkellä poikaystäväni kanssa Pasilassa anoppikokelaan hoteissa. Reissuun lähtee paitsi hän ja me, myös poikaystäväni sisko.

Lienee sanomattakin selvää, että postaukset mitä luultavammin hiljenevät pariksi päiväksi, mutta kunhan palaan ja saan kuvat koneelle ja käsiteltyä, kerron kaiken (eli niin paljon, kuin katson kerrottavaa olevan) reissuni vaiheista.

Huomenna julkaistaan kauan odotettu Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Tässä traileri (9 min.) peliin, joka on mestariteos jo syntyessään.
Laivamatkalle valmistautumisen ohessa on tullut väännettyä poikkiksen avustuksella muokkauksia Heijastuspinnan nykyiseen layouttiin, luvassa on nykyistä astetta leveämpi postausosio (Ei tihrustelua ja vääntämistä liian suurten ja leveiden kuvien kanssa, jej!) ja hienosäätöä banneriin. Ollaan me pätevä tiimi - minä hoidan grafiikat, poikkis suorittaa laskutoimitukset ja koodauksen, jota en kuitenkaan edes kaikessa sen yksinkertaisuudessa osaisi näin nopeasti tehdä. ^^
EDIT: Koodi siirretty käytäntöön. Katsellaan, miten silmä tottuu.

Näkemisiin ensiarviolta lauantaihin asti!

P. s. Jaikuani voi mahdollisesti seurata lyhyiden päivitysviestien toivossa, yritän säätää toimintakuntoon tuon kännykkäominaisuuden, niin voin mikroblogailla laivaltakin. ^^ (Jaiku-streamini näkyy muuten myös tuossa oikealla olevassa valikossa, se vaaleansininen flash-mötikkä.)

9 kommenttia :

christina kirjoitti...

Hei hyvää risteilyä vaan! :)

Minä tässä puolestani vielä odottelen, että vanhemmat saisi laivamatkan Tukholmaan varattua, kesän aikana olisi tarkoitus poiketa siellä käymään. :)

Idhren kirjoitti...

Kiitos :) Toivottavasti pääset säkin sit pian risteilemään :)

Grrh, Jaikun mobiiliaktivointi ei nyt mene ihan putkeen, ne ei halua lähettää mulle aktivointikoodia -.- No, huomiseen aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanata Tukholman-reissua! Miekin sinne vielä joskus meen, äitin vanhoille kotikulmille.:) Joskus ku on enemmän rahaa... Nyt ei oo varaa mihkään paitsi vuokraan ja ruokaan vähäsen. Eli ei siis siihen festariinkaan (sitä paitsi se myytiin loppuun).:(( Mutta hyvää reissua teille silti, ihan oikeesti! ;) -mk

Idhren kirjoitti...

Voi harmi, ettet päässy sinne ny sit :/ Mut kiitti silti :)

Jose kirjoitti...

Päädyin pari päivää sitten ensimmäistä kertaa blogiisi ja täytyy sanoa, että tämä on erittäin piristävä tapaus! Miellyttävä ulkoasu, hienoja kuvia sekä mielenkiintoista tekstiä - suosikkeihin meni. :)

Oikein mukavaa reissua!

Idhren kirjoitti...

Kiitän ja ylistän, mukavaa, että olet löytänyt kivan blogin ;)

Mady kirjoitti...

eii se itsetunto siihen mihinkään päin kellaha... mun itsetuntoa on tosi vaikea nostaa.. mutta tää ei tarkoita että mulla olis kovin huono itsetunto :D:D

Bananas kirjoitti...

munkin piti sanoa kuvaajalle ettei saa naurattaa tai silmäni menevät umpeen:D Sitten pääsimme yhteisymmärrykseen ;D

Kuinkas pitkästä reissusta on kyse? hyvää matkaa sitten vain;)

Idhren kirjoitti...

Ihan tommonen tavallinen torstai-illasta lauantaiaamuun reissu. Päivä Tukholmasssa. Täällä on jo palattu kehiin ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...