8.6.2008

Tätä tänään: "OMG, julkkis!" ja kesän ensimmäinen sade

Farkkushortsit - Only, paita printillä "Demittäjä" - tilattu muinoin kimppatilauksena jostain paidanpainatuspuljusta, kengät - Vagabond, laukku - second hand, helmet ja vyö - Pieces

Huolimatta sisäreidessäni kiusallisesti shortsien lahkeen tiellä hengailevasta luomesta onnistuin puolestani minä hengailemaan koko päivän farkkushortseissa. Asiaintilan mahdollistivat sukkahousut. Ehkä en tarvitsekaan luomenpoistoa? Jos siis sitoudun pitämään näiden kanssa aina sukkahousuja... ehh. Eniveis, kun peba näyttää näin tuliselta jossakin, sitä jotakin on suoranainen velvollisuus käyttää ahkerasti, eikö niin.

Sain tänään tietooni, että tunnen Antti Asplundin pikkusiskon. Siis ooämgee ihkuu, olin aivan kalikalla takaraivoon lyöty. Poikaystävälläni tosin oli vaikeuksia käsittää asian merkittävyyttä. Olen kuitenkin tiiraillut Asplundin mallistoja ja tuotoksia, sekä ihastellut miehen tarinallista otetta. Myöskään muutamia kertoja jo vastaantulleet ristikorut eivät ole jääneet huomaamatta. Olen oman mittapuuni mukaan selkeästi melkein sukua julkkikselle. Toisen mutkan takaa taas löytyy Matti Nykänen, joka on kaverini kihlatun eno.

Tänään jo tavaksi muodostunut iltakävely Kalevan lähimaisemissa suuntautui Pellervonkadun kautta Petsamon ja Tammelan suuntaan. Aikamme harhailtuamme (en malta odottaa, että poikkiksen aie hankkia gps-paikannin materialisoituu mukaan näille harharetkille) päädyimme lopulta Tammelan puistokadulle ja kävelimme sen Kalevan puoleiseen päätyyn. Paluumatkaa tehtiin sitäkin Pellervonkadun kautta. Joka kerta muihin nuoriin törmätessämme vainoharhainen mieleni arvuutteli, ovatkohan nämä niitä kalevalaisia, jotka ovat blogianikin seuranneet...

Matkalaiset yllätti kesän ensimmäinen sade. Ensin se lähinnä ryki ja pärski pitkään ja harmittomasti, eikä kastuminen ollut edes nimellistä. Teiskontien varrella pilvet päättivät alkaa syljeskelemään kilpaa, mutta onneksi sopivasti matkan varrella oli alikulkutunneli, jonne suojatua. Kaatosade olikin vallan mainio tekosyy suostutella poikkis räpsäisemään pari kuvaa päivän asusta - "ei tässä nyt muutakaan tekemistä taida olla!" Myöhemmin sade yllätti hetkellisesti uudestaan, ja ilmeisesti tällä välillä ehdin sotkemaan sukkahousuni pohkeista kuraan. Muistakaa lapset, kumpparit vesisateella on ihan pop. Ilma oli kuitenkin lämmin ja sade sai kaiken tuoksumaan kostealta ja raikkaalta. On kesä kiva ^^.

Nyt myöhään illalla on kuulunut jonkin verran ukkosen jyrinää. Pitänee alkaa taas seurailemaan ukkostutkaa, ihan mielenkiinnosta.

np: John Coltrane Quartet - Big Nick


P. s. Olen täysin ihmeissäni siitä, miten helpolla Vanhanen pääsee vaalirahoitussotkuista kuin koira veräjästä. Siinä, missä Ilkka Kanervan oli erottava tehtävistään sekoiltuaan Johanna Tukiaisen kanssa, pääministeri voi sekoilla näköjään vaikka kuinka paljon vaikka miten vakavissa asioissa ja säilyttää virkansa. Näemmä ulkoministerin yksityiselämän ihmissuhdesekoilut ovat merkityksellisempiä, kuin pääministerin virkaan läheisesti liittyvät sekoilut haamujärjestöjen ja vaalirahojen kanssa.

Tupla- P. s. Miksi Erkki Tuomiojaa ei valittu SDP:n puheenjohtajaksi? Jutta Urpilainen on varmasti edustavinaan uutta ja tuoretta, nuorekasta linjaa, mitä on toisaalta vaikea uskoa tätimäisen olemuksen alta. Vanhin 32-vuotias, jonka olen koskaan nähnyt. Mitkä ovat tämän vaaleanpunaiseen jakkupukuun pukeutuneen luokanopettajan ansiot? Valinta vaikuttaa valitettavan sekstistiseltä - otetaan johtoon nuori ja politiikassa kokematon nainen vanhan ja viisaan patun sijasta. Eki, sä oot aina mun sydämessäni.

11 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Voiko hymyillä ääneen?
Jos voi, niin sitten hymyilin leveästi ääneen tuolle demittäjä-paidalle.

Multa löytyy jostain kaapin pohjalta paita, jossa lukee Blo Smaygh...

Idhren kirjoitti...

Haha, olin jo melkein päässyt unohtamaan Blo Smayghin :D Pistä se päälle hei demiittiin ni mä pistän ton ;D

Stazzy kirjoitti...

joo, jos sellaiseen joskus pääsen :/
Oon tulossa Suomeen ihan kenkusti, vasta 20. heinäkuuta, eli kesämiitti jää väliin...

Idhren kirjoitti...

Höh, harmillista :/ No mutta jos sitten ensi kerralla...

Anonyymi kirjoitti...

Hauska paita. :)
Pidän kirjoitustyylistäsi.

Itsekin olen melkein sukua julkkikselle. Äidin ex oli André Wickströmin serkku ja Urpilaisen Jutta on jotain sukua isän exälle. Whii!

Idhren kirjoitti...

Kiva, et tykkäät :)

Hohoo, melkein sukuapa todellakin ^^ Näitä on aina hauska lueskella :D

desthea kirjoitti...

Matti Nykänen, hehee, mäkin voisin oikeestaan väittää olevani sille vähän "sukua" ku kaveri on kerran liftannut sen kyytiin..! No joo, aika huono.. ;D
Muut "julkkikset", joita voin jotenkin ihan oikeasti sanoa tuntevani, ovatkin sitten sellasia vähän vähemmän "cooleja" (tunnettuja) tapauksia kuten iskelmälaulajia tms. ;)

Idhren kirjoitti...

Iskelmälaulajatkin kelpaa, Kirsi Ranto on hei kuulemma mulle hyvin kaukasta sukua niinkun ihan oikeasti :D

Anna kirjoitti...

Hihii, arvaa paljon mua aina naurattaa tää! Hassua et joku muukin muka tietää Antin, mä luulin tohon päivään asti et se on ihan tuntematon eikä nimi kerro kenellekään mitään. :D

T: Antin sisko

Maria kirjoitti...

Hehe, ehkä nyt jo vähän korjaantunut se käsitys? ;) Kuitenkin aika paljon hypeä blogeissa jo nykysellään ;P

Anna kirjoitti...

Joo on vähän käsitys kyllä muuttunut kun oon alkanu enemmänki näitä blogeja lueskelemaan. Tuntuu se silti hassulta ku se on kuitenki mulle vaa Antti-veli! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...