25.6.2008

Tätä tänään: kapteeni Picard parantaa alkavan flunssan?

Ihan ensimmäiseksi kaikkein parhaat uutiset: Hervannassa kämppämme keittiöremontti on valmis! Vihdoinkin useiden kuukausien evakkoilun jälkeen milloin missäkin sitä voi jo aidosti alkaa harkita paluuta omille nurkille. Vessa tosin on edelleen kysymysmerkki - periaatteessa suihkuosio on valmis, mutta lattiakaivon sijoittelu vaikuttaa niin järkijätöltä ratkaisulta, ettei se vaan VOI olla vielä valmis, puhumattakaan siitä seinää vasten nojailevasta kylpyammeesta. Tähän vielä palataan.

Päivän asu: farkut - Diesel, paita ja laukku - second hand, takki - H&M by Madonna, kengät - Vagabond

Hervantaan siis matkasimme tänään tarkastuskierrokselle. Samalla tuli haettua postista useampikin poikkiksen tilaama paketti, joissa oli lukuisia ulkomailta tilattuja t-paitoja sekä kirja, levy ja dvd Amazonista. Poikkiksen paitoja pitääkin esitellä vielä omassa postauksessaan, jos ei tänään, niin jonain toisena päivänä. Suostuisikohan miekkonen peräti malliksi?

Sitten pitääkin hehkuttaa. Amazonista tilattu dvd nimittäin oli minunminunminun - Star Trek: The Next Generationin kapteeni Picard -kokoelma, johon on kerätty Patrick Stewartin loistokkaimmat näyttelijäsuoritukset sarjasta. Erikoista kyllä jenkkijulkaisu sisältää eri jaksot kuin brittijulkaisu, ja ensimmäistä on kehuttu jälkimmäistä enemmän, joten jenkkiversio oli saatava. Picard-kokoelman ahmiminen pitääkin aloittaa ensi tilassa.

Kuvassa poikkiksen tilaama Alpha Conspiracy - Aura (loistava artisti ja loistava levy) ja Jean-Luc Picard Collection. Oon hieman heikkona tuohon kaljuun.

Aamulla herätessäni kurkku oli lievästi kipeä. Se meni päivällä ohi, mutta nyt mokoma jälleen meinaa aavistuksenomaisesti kiusata. Saa nähdä kehittyykö tästä flunssa, mutta kävi miten kävi, huomista parturia en peru. Jos suoriuduin aikoinaan yliopiston valintakokeestakin kuumeen kourissa (ja pääsin peräti sisälle), niin pakko se on suoriutua keskustaan käsiteltäväksi, sentään kyseessä uudet ja upeat hiukset!1 Kapteeni Picard, pelasta minut!

Olen odottanut tätä päivää, jotta voin heittää muidenkin nähtäväksi tämän loistavan trekittäjiä ja erityisesti, hyvin erityisesti Picardia diggaavia puhuttelevan musavideon. ;>P.s. Uutisbongaus Hesarin sivuilta: "EU-parlamentti haluaa bloggaajien taustat selville". Ei tässä oikein tiedä mitä ajatella. Epäilyttää moiset aikeet, toisaalta on tietysti hyvä asettaa julkiselle kirjoittelulle pelisääntöjä, mutta toisaalta kuten keskustelufoorumilla tuolla todettiin, kyllä ne kirjoittajan aikeet ja motiivit aika hyvin näkee sitä itse blogia lukemalla. Kenties oleellisempaa olisikin keskittyä kehittämään kansalaisten mediakriittisiä taitoja, kuin alkaa vaikeuttaa blogaajien tekemisiä. Odotan silti mielenkiinnolla Effin kantaa asiaan.

12 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Vähän tumma tää uus tausta.. Ei oikeen tekstistä saa selvää.
Nätti asu sulla muuten tossa kuvassa. :)

Idhren kirjoitti...

Uusi tausta? Ei tässä kyllä mitään uutta taustaa ole. Kenties selaimesi ei ladannut sivua vielä loppuun asti.

Kiitos ^^

Jenny kirjoitti...

Mielettömät farkut, saanko udella hintaa? Tai onko tuollaisia ylipäätään enään saatavilla?

Idhren kirjoitti...

Aika suolaset oli, parisataa :/ Kevättalvella ostetut, samaisia näky viime viikolla ainakin Spiritstoren alennuksissa >_>
t. kituutetaan vedellä ja leivällä

poster kirjoitti...

Onnittelut rempan (mahdollisesta?) loppumisesta! Siistiä!

Idhren kirjoitti...

Kiitti! ^^ Nyt kun vielä saisi selvyyttä siitä vessa- ja kylppäriasiasta. Tällä hetkellä tilanne on se, että jos siellä käy suihkussa, koko vessan lattia tulee lainehtimaan. Lisäks jonkun tosiaan pitäis raahata se kylpyamme joko pois sieltä tai tosiaan asentaa se asiaankuuluvalla tavalla = reikää lattiaan vesille ja semmosta. Mut ainakin saatiin uudet kaapit, liesi ja jääkaappi. Pitääkin kuvata sit kuhan pääsee asettumaan sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Picard-biisi on kyl tarttuva! :D Jotenki vähän inha tuo ku se on tuommone ihme mustavalkonen puolikone. Mutta tuo Data, se vaan on awww.:P Katsoin myös Data-songin, tosin se ei ollu Datasta tehty, vaan muu biisi. -mk

Idhren kirjoitti...

Haha, joo, Mervikin taas manaili sitä, että taas sain sen soimaan sen päässään loputtomasti :D

nadjastrange kirjoitti...

star trek on rakkautta.
ja hahah ihana biisi!
datan pikaiset vierailut oli kans luv.

Idhren kirjoitti...

Data on joo aika luv <3

Thelma kirjoitti...

Ihanat farkut tosiaan ! :>>

Thelma kirjoitti...

IIHH, voi että miksi en nyt muista mistä ne on.. : D Sanon heti kun muistan ! : D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...