20.6.2008

Tätä tänään: Juhannus kaupungissa on värikkäitä naapureita täynnä

Juhannusaatto on mennyt rauhallisesti, naapureiden kokopäiväistä riehumista ja tappouhkaushuuteluita toisilleen lukuunottamatta, Länsi-Pasilassa kotosalla ollessa. On syöty possupihvejä ja uusia perunoita, juotu erinomaista chileläistä valkoviiniä, katsottu telkkarista Star Trek: Nemesis, sekä kyylätty ikkunasta villejä naapureita. Viimeisimpänä vetona paikalle oli ilmestynyt jo muutama poliisikin. Oletan, että partio ei tullut lähellä olevalta asemalta juhlimaan juhannusta tuon porukan kanssa.

Joka tapauksessa, alkupaloina retiisiä suoladipin kanssa. Tämä on kuulemma poikkikseni perheelle perinne.
Se olla retiisi. Taustalla olla pojkkis. Papukaijamerkki sille, joka hoksaa mikä pyörii koneessani.

Possua, lisää retiisejä, uusia perunoita, herkkusieniä, valkkaria sekä neitsytoliiviöljyssä lilluvia chilejä ja laakerinlehtiä.

Ruoka oli erittäin erinomaista. Ja veitsi välähtää yössä... Ruokapöydän ollessa tavaran valtaama päätimme syödä japanilaisittain lattialta ja kattaa telkkaripöydän ruoka-antimin. Istuimena toimii väliaikainen vuoteeni.

Päivän asuna vaatimatonta, mutta kivaa: paita - Carlings, farkut - Tiger of Sweden, vyö - second hand.

Nolo peilikuva johtuu pihalla haahuilevista juhlijoista. Pikkupoikien tiiraamiset vielä siedän, humaltuneille höperöille sen sijaan ei tee mieli esiintyä.

Paita - Carlings

Neljällä eurolla irronnut pitsipaita ei oikein päässyt eilisessä kuvassa oikeuksiinsa. Tässä siis parempaa kuvaa yksityiskohdista.

Kaupunkiloman iloja.

Olin menossa pihalle kuvaamaan itseäni, kun huomasin jonkun naapureista möllöttävän pihan edessä ilmeisesti tupakoiden. Nappasin siis nopeasti kuvan lähimmästä kukkasesta ja palasin pikimmiten takaisin sisälle.

Hyvää juhannusta itse kullekin!

P. s. Taas uusi käyntiennätys, 223 käyntiä rekisteröity eiliselle :O Jej, kahdensadan raja rikki, tätä pitääkin juhlistaa vaikka oluella. o/

2 kommenttia :

Thelma kirjoitti...

Hahaa, kyyläilty villejä naapureita : D Hmm.. Pyörisikö koneessa.. Demi ? : D

Joo, tulihan se postaus tehtyä, mutta harmittaa, kun tuli noin yhteenpötköönkaikki.. Yritin kyllä värän erotella niitä jälkeenpäin, mutta äh! :<

Idhren kirjoitti...

Ja papukaijamerkki menee thelmalle :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...