10.6.2008

Myrsky, myrsky!

Kuvasarja kertonee niin päivän moninaisista tapahtumista (kai kaikilla on sarkasmitutka päällä?) kuin olotiloistakin. Tulkinta on katsojan silmässä. Mitä sinä näet?
Asu: paita - second hand, farkkushortsit - Only

Eilen illalla tuomionkellot soivat ja päätös tuli tehtyä. Ei yhteistä viikonloppua. Se tarkoittaa Tukholmaan lähtöä ylihuomenna. Päivä onkin kulunut paitsi "mitä pitäs ottaa reissuun mukaan apua apua" -söhellykseen, myös mahdollisten pakko käydä -paikkojen kartoittamiseen.

Monet ovat hehkuttaneet vintage-liikettä Beyond Retro, joka löytyy ainakin Soukin ostoskeskuksesta. Soukissa näytti olevan myös Bianco Footwearin liike (upeimpia kenkiä evah), sekä Monki ja Topshop. Soukista löytyy myös valikoimaltaan monipuolinen farkkumyymälä, josta voisin kalastaa itselleni ne himoitsemani Tiger of Swedenin farkut. Kuolani valuu. Ongelmana on vain se, miten päästä Silja Linen satamasta kyseiseen paikkaan, Tukholman paikallisliikenteen bussireitit eivät oikein aukea (joko matka todella kestäisi tunnin suuntaansa, tai sitten olen hakenut vääriä osoitteita), ja arvatenkin taksilla matkustaminen maksaa maltaita.

Toinen vaihtoehto olisi ilmeisesti kiertää Östermalmia ja Södermalmia, alueella kuulemma on runsaasti second hand -liikkeitä. Sinnekään pääsemisestä ei tosin ole mitään käsitystä, kartta kertoo vain, että kaukana on. Tukholma on aika vähän iso kaupunki. Kenties luotan siihen, että matkakumppanini tuntevat aluetta minua paremmin ja ovat jo suunnitelleet jonkin hyvän ja monipuolisen kohteen katsella ja hämmästellä ympärilleen.

Odotan joka tapauksessa reissua innolla. Risteilyllä en ole ollut vuosiin (jopa abiristeily jäi välistä vähäisen mielenkiinnon vuoksi), ja Tukholmassakin olen viimeksi käynyt ihan pienenä nassikkana. Silloin käytiin eläintarhassa ja katseltiin norsuja. Vintagea, farkkuja ja kenkiä tai ei, reissun on silti pakko olla mahtava kokemus kaikessa lyhykäisyydessäänkin. Ja onhan laivalla aina tax free -myymälä, kyllä sieltä voi vähintään hajuveden pamauttaa.

Toivottavasti merellä ei myrskyä viikonlopun korvalla ainakaan samalla tavalla, kuin Tampereella tänään.

Tämä on ASD:n (Andromeda software development) demo Lifeforce. Näin sen ensimmäistä kertaa viime vuoden Assyilla, ja tähän päivään mennessä se on hienoin demo, jonka olen nähnyt. Se itse asiassa voitti parhaan demon palkinnon noilla samaisilla Assyilla. Suosittelen menemään ihan tuonne Demoscene.tv:hen asti katsomaan videota, pieni ruutu ei tee sille oikeutta.P. s. Yllä olevan kuvasarjan toisen kuvan, eli Sadepisarat ikkunassa, voi ladata myös taustakuvaksi Flickristä. Kuvan mittasuhteet ovat ideaalisimmat 1280 x 854 -näytölle, mutta kyllähän kuvat venyvät sun muuta. (Nappula "all sizes" on se, jota taustakuvaa himoitseva haluaa painaa.)

7 kommenttia :

zipper kirjoitti...

satuin törmäämään blogiisi sattumalta, ja halusin vain sanoa, että todella suloinen ulkoasu ja tämän entryn kuvat kruunasi kaiken! tästä saat kyllä uuden lukijan, joka päivittelee blogiasi varmasti joka päivä :)

Idhren kirjoitti...

Sepä hauskaa kuulla :) Tervetuloa seurailemaan ^^

MouMou kirjoitti...

t-paitasi on aivan ihana!:O<3

Idhren kirjoitti...

Kiitti, printti oli niin hauska, että oli siihen pakko tarttua ^^

Rosa kirjoitti...

Ihana toi paitasi! Mulla on vähän samantyyppinen, tosin se on Lindexin poikien osastolta ja suurin koko mikä löytyi oli 128. Kyllähän se mulle menee.

Terveisin tyttö, vaatekooltaan 162

Idhren kirjoitti...

Hehe, mikäs siinä, jos päälle menee ;) Kiitti ^^

laura kirjoitti...

kuinka suloinen tuo t-paita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...