19.6.2008

Liikkuvaiset ja tuohtuvaiset

Ostoskeskuskävely eli mall walking on lukemani mukaan suosittua Jenkeissä, ja nyt se on rantautumassa myös Suomeen. Lajissa kävellään tai hölkätään pitkin ostoskeskusten pitkiä käytäviä - keskukset avaavat ovensa aikaisin liikkujia varten.

Päivän asu: mekko - H&M, paita (,jonka onnistuin jo sotkemaan kynsilakkaan, jej) - Indiska, vyö - Gina Tricot, laukku - second hand, kengät - Vagabond, korut - Kalevala koru

Vaikka tänään ei oltukaan aikaisin liikkeellä, eikä varsinkaan juostu, oli alennuksissa ravaaminen varsinainen urheilusuoritus. Poikkiksen ja siskonsa kanssa aloitettiin ravaaminen Kämp Galleriasta ja H&M:stä sekä käytiin aikaisella, italiailaisella väliaikajäätelöllä Kluuvissa (vesimelonijätski on kokeilemisen arvoinen!) ennen teidemme erkanemista levykauppaan ja vaateliikkeisiin. Seurasi osaltani suorastaan maaninen juoksuputki: Lindex, DinSko, Gina Tricot, City-käytävä (sisältäen Spiritstoren, Carlingsin ja Bianco Storen), Andiamo, Stockmann, toinen Gina Tricot, Kicks ja Foorumin H&M.

Vaan ei meno siihen hyytynyt, vielä oli Kampin ostoskeskus koskemattomana. Sinne siis, ja meno jatkuu: Vero moda, Spiritstore, Only, Marimekko, Carlings ja Mango. Kaikeksio onneksi mukaan tarttui vain GT:stä vyö ja rintsikat sekä kaksi luvattoman halpaa alepaitaa Kampin Carlingsista. Aikaa meni nelisen tuntia, kyllä jaloissa tuntui ja lihaksia pakotti. Toimiva liikuntamuoto siis!

Paluumatkalla saimme jälleen tuta Helsingin ratikkaliikenteen vammaisuuden. Sen, joka suunnittelee raitiovaunuliikenteen aikataulut täytyy olla älyllisesti tasolla peruna. Hyppäsimme Kampin edestä pahamaineiseen ratikkaan 7B, joka on osoittautunut lukuisia kertoja epäluotettavaksi linjaksi - poikkeusreitille lähdetään lähes aina Hakaniemen jälkeen. Poikkeus ei tämäkään kerta ollut.

Poikkis kirjoitti jokin aika sitten samasta aiheesta vihaista palautetta, ja sai vastaukseksi epäselvän sepustuksen ruuhka-ajoista ja siitä, miten heti perässä kyllä tulee sitten toinen saman linjan ratikka. No, nyt ei ollut mikään ruuka-aika, ratikat olivat käytännössä tyhjiä, eikä perässä todellakaan tullut toista ratikkaa - seuraavaan oli kymmenen minuuttia. Ei ollut mitään syytä, miksi reitistä olisi tarvinnut poiketa - paitsi tietenkin se, että aikataulut on jo alkujaankin suunniteltu toimimattomiksi. Terveisiä vaan sille perunalle.

Vasemmalla olevassa kuvassa näkyy toinen paitalöydöistäni yhdistettynä kotiolohousuihini ja vyölöytöön. Pitsipaita - Carlings, vyö - Gina Tricot, haaremihousut - H&M

Palautumiseväänä ja -juomana nautitaan mietoja oluita ja perunalastuja (ks. kuva alla). Plus miinus nolla?


P. s. Ensimmäistä kertaa huomaan, että joku viittaa omassa blogissaan johonkin kirjoitukseeni! ^^ My Coloured World viittaa postauksessa "Muotin mukainen blogi?" Desthean sekä minun postauksiin muotiblogien muodoista ja anonyymeista terroristeista. ^^

Muita väliaikatietoja - käyntimääräennätys rikottiin eilen 198 käynnillä. o/ Yhteensä käyntejä Heijastuspintaan on kertynyt Google Analyticsin mukaan 3889 kappaletta ja yksilöityjä kävijöitä on ollut 1879. Blogilistalla tilaajia on 21 ja sijoituksissa keikutaan neljänsadan tuntumassa. Ei tässä maailmaa valloiteta (sitä ei alunperinkään lähdetty tekemään), mutta onpa todettu, että jopa kiviä näyttää kiinnostavan, sittenkin.

Tupla-P. s. Rekkahidasteluiden innoittamana kännyköissä ja Internetissä liikkuu nyt uusi viesti, joka kehoittaa hidastelemaan kassajonoissa oluen hinnan halventamiseksi. Jopa Hesari teki tästä jutun. Valitettavasti samaisen lehden keskustelufoorumi osoittaa, että Suomesta löytyy uskomattoman tajuamatonta ja ennenkaikkea huumorintajutonta kansaa - joiltakin meni nyt vitsi pahasti ohi ja hernekasvi sieraimeen.

12 kommenttia :

ia kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani!

Idhren kirjoitti...

Jej, huomasinkin sen juuri ^^ Kiitos haasteesta, tartun siihen pikapuoliin :)

Sini kirjoitti...

Kiva päivän asu varsinkin tuo ylimmäinen :)

Idhren kirjoitti...

Kiitos, sini :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla veljeä?
Kun meidän koulussa on ihan sun näkönen poika se on joku lukiolainen.

Idhren kirjoitti...

Onhan mulla veli, muttei se vielä lukiossa ole :P

nadjastrange kirjoitti...

hyi mäki vihaan 7 -ratikoita niin paljon! oon monet junat (joihin junaliput ostettu valmiiks) missannu sen takia että ratikka onki menny yli 5min etuajassa ja seuraava taas tullu 10minsaa myöhässä tai ei oo tullu ollenkaan. vammasta!

tulee semmonen ärsyyntyny olo ku vaan ajattelen ratikoiden hyviä aikatauluja. :D

Idhren kirjoitti...

Heh, näinpä juuri. Vihasta palautetta lähtee kyllä taas menemään ;o

Nomppa kirjoitti...

Ou, piti sanoa, että sulla on tosi mielenkiintonen tyyli. Siis ihan hyvällä tavalla.

Itsekkin olen kirjautunut tuonne Google Analyticsiin (meniköhän tämä nyt oikein?) On muuten hauska lukea millaisilla hakusanoilla omaa blogia on etsitty :'D

Idhren kirjoitti...

Hehe, samalle asialle oon itsekin naureskellu ja kavereilekin asiaa hämmästellyt :D Ajattelin ennenpitkää tehdä ihan oman postauksen aiheesta, odottelen vaan, että sinne tulisi vielä joitakin ihan hulluja hakusanoja ;P

Ja kiitos ^^

Anonyymi kirjoitti...

Olen se sama anonyymi joka kyseli sun veljestä...
Kuinka vanha hän on?

Anteeksi kun kyselen tällee...

Idhren kirjoitti...

Öö.. 15 on ikää hänellä, jos nyt äkkiä laskin oikein. Pääsi siis ysiltä, joskin käy ysiluokan nyt uudestaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...