22.6.2008

Inspiroitumista ja pääsiäislöytöjä

Löysin tänään pitkästä aikaa uudelleen Rannan blogin kautta Piksin (ks. kuva oikealla) tyylikuvavirran Flickrissä. Olen ihaillut tämän nuoren naisen asuja jo Tyylitaivaassa, mutta tämä yksinkertaisesti räjäytti potin. Ihana, nostalginen tyyli, punaiset huulet ja vaaleat kutrit - nämä innoittivat minua tänään valitessani päivän asua ja tehdessäni meikkiä.
Kiitokset ihanalle Piksille luvasta käyttää hänen kuvaansa ^^

Eilisen juhannussaunan (miten mahtavalta voikaan koivuvihta tuoksua ^^) jäljiltä hiukseni olivat jälleen yhtä kikkuraa, mutta otsatukkani oli kuin ihmeen kaupalla asettunut hauskasti. Niinpä tyydyin vain suihkuttelemaan lakkaa kutrien ankkuroimiseksi paikoilleen.

Meikin kanssa kokeilin jotakin, mitä en ole ennen kokeillut. Käytin kirkkaan väristä huulipunaa ja jätin ripsarin pois. Rajaukset tein ruskealla rajauskynällä, meikkipohjan tein normaalisti. Luukki oli yllättävän toimiva. Vielä kun saisi yhtä vaaleat hiukset kuin Piksillä... Ja vielä, kun osaisin kantaa ne yhtä upeasti.

Asuksi valitsin jo aikaisemmin nostalgiahenkisiksi todetut farkut, vyön, pitsipaidan, boleron ja maailman ihanimmat kengät. Fiilis oli uskomaton, ja poikaystävänikin osasi kuvata minut juuri sellaisena, millaiseksi oloni tunsin. Mahtavaa!

Pitsipaita - Carlings, bolero - Vila, farkut - Tiger of Sweden, kengät - Bianco Footwear, vyö - second hand, korut - Kalevala koru

Tässä samaisessa asussa koin järkytyksen hetkeni ja käyttötilini saldon huventumisen. Onneksi oli käteistä. Ostin Macin poskipunan, joka toivon mukaan on tällä kertaa oikean sävyinen kalpealle iholleni. Näin ollen käytän sitä luultavasti ainakin seuraavat viisi vuotta. Voinkin viiden vuoden päästä katuojasta vastata kysyjille, että viimeiset rahani menivät poskipunaan, eiku... Kai se pitää sörkkiä sitten säästötiliä.

Hiukset asettuivat vaihteeksi hyvin

Firefox 3:ssa on pääsiäismuna. Poikkis löysi sen äsken. Löytäkää tekin. Munan avaaminen vaatii Firefox 3:n, sen saa täältä.

P. s. Nadjastrange julkaisi viimein shoppailupostauksensa Tukholman reissulta ^^

Tupla - P. s. Lähistöllä kaadettiin tänään Ylen tontilta hirvi. Yle uutisoi. Vaikka hirvipaistin ystävä olenkin, pistää silti mietityttämään, miksei näitä terveitä ja vaarattomia eläimiä voi vaan nukuttaa ja siirtää muualle.

13 kommenttia :

Sini kirjoitti...

Kiva blogi sinulla :)

Idhren kirjoitti...

Kiitti ^^

Nomppa kirjoitti...

Oivoi, hiuksesi ovat kyllä todella nätit.

Yhdet sellaiset siis tänne paketissa, kiitoos :)

Ovatko ne siis ihan luonnonkiharat vai?

Idhren kirjoitti...

Luonnonkiharat juu. Kiva silloin, jos kiharatyyli kelpaa, mutta jos sattuis haluamaan joku päivä sellaista suoriin hiuksiin perustuvaa luukkia, niin sitten pitää kuluttaa runsaasti aikaa muotoiluraudan kanssa et saa suoraksi >_< Mut ihan jees periaatteessa.

Miu kirjoitti...

Ihana blogi:)

Idhren kirjoitti...

Kiitos :)

nadjastrange kirjoitti...

sulla on ihan hullu postaustahti :D
aina ku meen blogilistalle oot tehny vähintään yhen uuden postauksen.

ps. vaalee tukka ja punanen huulipuna on tosi söpö yhdistelmä!

Idhren kirjoitti...

Haha, kyllä tää ennenpitkää varmasti hidastuu, mulla on joku putki nyt vaan päällä ;o ;)

may kirjoitti...

kiva plogi ja tuo meikki näyttää jännästi todella mukavalta :)

MouMou kirjoitti...

Kiva asu. Nuo farkut ovat tosi makeat!:)

Idhren kirjoitti...

Kiitos molemmille ^^

poster kirjoitti...

On muuten OIKEALLA tuo Piksin kuva eikä vasemmalla ;) Sori tämä pilkunviilaus, pisti vaan silmään.

Idhren kirjoitti...

:DD Siis mullahan oli autokoulussakin runsaasti ongelmia hahmottaa ohjeita "käänny oikealle/vasemmalle", piti het kelata sekunttikaupalla et kumpi on kumpi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...