4.6.2008

Barack Obama ja suomalaisen tytön ihoilu ja hikoilu

Barack Obama on varmistunut demokraattien presidenttiehdokkaaksi tulevissa Yhdysvaltain vaaleissa. Vastaansa Obama saa republikaanien ehdokkaan John McCainin. Hillary Clinton puolestaan on väläytellyt mahdollisuutta suostuvansa Obaman varapresidentiksi, mikäli tämä valitaan.

Olen iloinen, että Obama nousi ehdokkaaksi Clintonin sijaan. Nainen vaikuttaa kyllä perusfiksulta ja ookootyypiltä, mutta Obama loistaa Hellua kirkkaampana väittelyissä ja mielipiteissään. Obama mm. kannattaa universaalia terveydenhuoltojärjestelmää ja varhaiskasvatuksen sekä lasten tiedeopetuksen tukemista. Mies on myös alusta asti ollut Irakin sotaa vastaan, toisin kuin Clinton. Ekstrapojot Obama saa myös siitä, ettei hän ole uskonnon sokaisema, ja uskaltaa julkisesti kritisoida Yhdysvaltojen uskonnollista äärioikeistoa. Kenties kansaa on voitu huijata, mutta Barack Obama vaikuttaa harvinaisen järjelliseltä ja empaattiselta ihmiseltä.

Minä en aina ole järjellinen enkä empaattinen ihminen. Haluaisin olla, ja suurimman osan ajasta pyrin olemaan, mutta joskus se on vaikeaa. Syytän nuoruuttani ja elämänkokemuksen puutetta. Tänään hylkäsin järkeni lähtemällä nauttimaan iltapäiväauringon säteilyannoksesta keskustaan lähiöseikkailun sijaan. Mukaan tarttui Gina Tricotista vitosella beiget safarihousut, Seppälästä pitsileggingsit ja H&M:ltä vallan ihana kesämekko, joka on tyyliblogeja lueskellessa tullut parikin kertaa jo vastaan. Mm. Honey Junkien ystävällä on samanlainen. Olen katsellut tuota mekkoa aikaisemminkin, ensimmäisen kerran varmaan pari kuukautta sitten Helsingissä, ja miettinyt, että tuo vois olla aika kiva. Olen tyytyväinen, että nyt ensi kertaa sitä sovitettuani mekko vastasi haavekuviani.

Hikoilukierroksella päällä oli seuraavaa:


Pitkä t-paita - H&M: Art by Lina Bodén, leggingsit - Gina Tricot, gladiaattorisandaalit - H&m, laukku - mummun vanha, korut - Kalevala koru


Otsikossa muuten piti lukea ihailu, mutta kun siitä nyt tuli ihoilu, niin ihoiluna se saa pysyä. Alitajuntani selkeästi yrittää kertoa minulle jotain.

P. s. Bongasin Go 4 it vol. 2 -blogista kivan kesäkisan, johon olin jo alkamassa väsätä innoissani kisavastausta, kunnes huomasin deadlinen olleen jo aikoja sitten. Voi höh. -.-

1 kommenttia :

Tellu kirjoitti...

Sanos muuta. Miellyttävää odotella kuukausi, että saa tietää olevansa hylätty ;)

Himoan itsekkin gladiaattorisandaaleita, mutten ole löytänyt mistään tarpeeksi viehättäviä..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...