14.5.2008

Tulvakuva, kuvatulva, kulva, tuva...

Nyt niitä mitä erilaisimpia löytöjä, uutena ja käytettynä.


Näissä tamineissa etsin tietäni ulos Kalevasta matkalla yliopistolle tulostamaan työhakemustani. Onneksi Sammonkadulla kulkee ahkerasti busseja, ainakin iltapäivällä. Paidassa on kivat puhvihihat, ja helma on pallomainen. Valitettavasti musta on huono kuvattava... valon aallon pituuden puute. Dääm fysiikka. Tämä on se GT:n alerekistä löytynyt.
Asu: paita ja vyö - Gina Tricot, toppi alla - H&M, farkut - Diesel, kengät - Vagabond, kello - Axcent, riipus - Nadjastrange. Päällivaatteina H&M:n nahkatakki, ajoittain Indiskan lätsä ja laukkuna vanha tuttu Uff-helmi.


Tämä on se jättisuuri t-paita, jonka löysin GT:stä. Se on tosi kiva, mutta tosi leveä, vyö on aika pakollinen tämän kanssa. Valitettavasti kangas ei laskeudu kovin kivasti tuolta vyön alta, vaan kuhmuttuu hassusti. Livenä sitä tuskin huomaa, mutta kuvissa efekti voi olla mielenkiintoinen. Nimimerkki kulmikas peffa ja muhkumaha. Asu muuten sama, vain paita on vaihtunut ja kello lähtenyt veks.


Olen pikkuhiljaa alkanut tajuta kirppiksiä päätellen siitä, että olen alkanut tehdä niistä löytöjä. Ennen kirppikset olivat vain luotaantyöntäviä kirppukasoja, nyt tuntuu koko ajan enemmän ja enemmän siltä, että siellähän voi rytkyjen seassa piiliä helmiä, kuten nyt vaikka se lempparilaukkuni, joka oli kaikkien aikojen ensimmäinen Mahtava Löytö.

No, tämä on vaatteiden saralta vastaavaa sarjaa. Kaunis kukallinen paita on leveä ja löysä, mutta laskeutuu niin kauniisti, että leveyttä tuskin huomaa. Paita on peräti kokoa M. Kuosi näyttää siltä, kuin joku olisi maalannut ne kankaaseen ja vielä räiskinyt päälle vähän mustalla maalilla. Myös kaula-aukko on erityisen kauniin mallinen. Hintaa tällä oli Uffin kolmen euron päivillä arvattavasti kolme euroa. Vyö on myös mahtilöytö samasta putiikista, ostin sen toisen vyön kanssa. Hinta ei päätä huimannut, vyöt olivat yhteensä kaksi euroa. Olisinpa hoksannut tätä kuvaa varten vielä laittaa keltaiset korkokenkäni jalkaan. Myös vaaleammat farkut olis ihan pop tän paidan kanssa.


Eksoottisten kasvien mekon kanssa keltainen vyö ja viime kesänä hankitut keltaiset korkkarit käyvät kuin nakutettu. Pitääpä jonain lämpöisenä päivänä (Tampereella on ollut korkeintaan kymmentä astetta koko viikon) testata tämä. Oliskohan ihan liikaa vielä heittää sekaan neonpinkit leggingsit...
Asu: mekko - GT, vyö - second hand (Uff, Tre), korkokengät - Vagabond


Lopuksi esittelen vielä eilen taiteillut passikuvat, dääm kuvalliset työhakemukset... Mahtaako olla pärstäkertoimien perusteella valitseminen (sen perusteella ne kuitenki kattoo!1) nyt mulle hyödyksi vai haitaksi, tai siis näytänkö kuvassa tarpeeksi trendikkäältä ihmiseltä. Hmm. Ootetaan viikko.

Jes, kahelta (yöllä) alkaa Suomi-Usa -matsi, taas. Saa nähdä miten Leijonien käy. Luvassa läträystä punkulla, patongilla ja Fasu-paloilla (ei ne mitään ketun Fani-paloja ole!).

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...