13.5.2008

Tätä tänään: teemana kasvillisuus

Kuvan asu: paita - Gina Tricot, farkut - Diesel, vyö - Gina Tricot, sormus - Kalevala koru, riipus - Nadjastrange

Ennen lähtöä katsomaan mummun uutta kämppää, oli ehdottomasti päivitettävä Tampereen rästiin jääneet shoppailut. Kierrellessä minulla oli tämä asu, kenkinä Vagabondin ballerinat, takkina H&M:n nahkatakki ja laukkuna vanha tuttu kirppishelmi.

Kierrokselta mukaan tarttui työpaikkailmoitus Spiritstoresta, musta alennuspaita ja jättisuuri valkoinen t-paita Gina Tricotista, passikuvaliuska Koskikeskuksen kuvapömpelistä sekä kaksi eriskummallista paitaa Uffin kolmen euron päiviltä. Näistä lisää myöhemmin.

Tänään postinkantaja myös livautti postiluukusta Nadjastrangelta tilaamani ankkuririipuksen. Nadja oli ihanasti kiinnittänyt koruun söpön "tuotelapun", jossa kiitti kaupoista. Riipus sai tänään koristaa viidakkokukkatunnelmaa - mieleen tulevat kaukaisille maille seilaavat merimiehet, jotka näkevät ja kokevat kaikenlaista eksoottista... Kyynikko mainitsisi tippurin ja kupan, minä sanon lihansyöjäkasvit ja emut.

Mummun uusi lukaali on mallia kolmio lasitetulla terassilla ja erillisellä kylpyhuoneella, jossa on sauna. Entinen maalaistalon kotirouva tunsi alkuun ahdistusta hänen mittapuullaan pienen asunnon seinien sisällä, mutta on sittemmin sopeutunut erinomaisesti nuoruutensa kotikulmilla hengailuun. Kämppää somistavat minuakin vanhemmat Aallon ja Artekin kalusteet, vain keittiöön piti polttaa rahaa tarpeeksi pienen ja kauniin ruokapöydän saamiseksi. En edes kerro, paljonko Aallon keittiökalusto maksoi. Toisaalta lopputulos on kaunis ja viihtyisä.

Mummu piti myös todella paljon äitienpäivälahjastaan, Iittalan limen värisestä Kivestä. Olen varmasti ollut meedio valitessani väriä, kas kun tuo raikas vihreä tuikkuastia käy kuin nakutettu keittiön valko-vihreään värimaailmaan. Oikeasti meillä on vain samanlaiset värimieltymykset ja osuin nappiin valitessani omasta mielestäni parasta väriä. Eniveis, vihreä ja valkoinen yhdessä ovat jotain todella raikasta ja kevyttä. Lehtisalaatti ja fetajuusto on myös vihreää ja valkoista. (*slurps*)
Tuikkulyhty - Iittala, pöytäliina - Ideapark

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...