17.5.2008

Tätä tänään: Pinkit leggarit matkustavat ja synteettisiä aineita

Myöhäinen heräämisajankohta esti siirtymisen Uffin euron päiville. No, ehkä parempi näin, säästyypä euro tai pari tuhlattavaksi ensi viikolla saapuvaan uuteen kevätvalikoimaan. Sen sijaan innostuin kokeilemaan pinkkejä leggingsejä parinkin eri paidan kanssa sekä kuvaamaan lempparini meikeistä ja hiustenhoitotuotteista.

Ensin kuitenkin päivän asu, johon lopulta päädyin muutamaa muuta paitaa sovitettuani:

Paita - GT, vyö - second hand (Uff), leggingsit - Pieces, kengät - Vagabond


Tätä GT:n paitaa kokeilin ensin. Se kuitenkin sai minut tuntemaan itseni makkarankuoressa olevaksi leggareiden kanssa.


Seuraavaksi kokeilin jo tutuksi tullutta GT:n kukkapaitaa, ja tunsin oloni paremmaksi. Olin kuitenkin jo myyty eiliselle jättipaidalle, joten valkoinen sai ottaa kukkapaidan paikan. Mutta katsokaa noita reisiä ja tuota mahaa ja tuota selkää, olen kuin Las Vegasin kuningatar, jos en Saabaa itselleni lunasta. Arvostelijat hiljaa, tiedän olevani jotakin upeaa - ootteks kateellisii?1+1


Kemikaalit

Näillä syntyy päivittäinen meikki: Lumenen ruskea silmänrajauskynä ja musta Blueberry curl -ripsiväri, samaisen merkin meikinpohjustusvoide, peitevärinappi, irtopuuteri, aurinkopuuteri ja poskipuna, Maxfactorin hiekan värinen luomiväri, Lancomen Color Ideal -meikkivoide, Lobellon perus huulirasva ja L'orealin vaaleille tarkoitettu nudehuulipuna (eri asia kuin ihon väriset kalmanhuulet).

Lumenen tuotteet ovat muuten yllättävän hyviä ja laadukkaita ainakin hintaansa nähden. Ripsiväri ei valu, rajaukset eivät leviä, okei, puuterit voisivat olla hieman kestävämpiä, mutta perusidea kuitenkin toimii. Ainoastaan luomiväreihin ja meikkivoiteeseen olen kokenut tarvitsevani jotakin laadukkaampaa.

Alemmassa kuvassa on luottoluomivärini, Diorin viiden värin paletti, josta useimmiten käytän vaaleampaa lilaa tai valkoista. Strawberrynet on kaveri.
Joukkoon eksyi myös maailman paras kosteusvoide, apteekin hyllyiltä löytyvä Bepanthol. Kuivalle ja rasittuneelle iholle tarkoitettu voide imeytyy superhelposti ja tuntuu iholla tsiljoonasti paremmalta kuin mikään markettituote. Se ei ole myöskään hinnalla pilattu, riittoisa pullo lähtee reippaalla seitsemällä eurolla.

Muita luottotuotteitani hiustenhoidossa ovat Schwarzkopfin Bonacure-sarjan kosteuttavat tuotteet. Moisture kick -shampoo on hyvä, mutta todellisia unelmia ovat hiuksiin suihkutettava ja jätettävä hoitosuihke ja latvasuoja. Näistä kuivista luonnonkiharoista on kuoriutuneet kauniit, hyvinvoivat ja peräti kiiltävät hiukset näiden tuotteiden ahkeralla käytöllä.


Suoristan hiuksistani aina vähintään otsatukan. Muutaman suoristusraudan läpitestanneena päädyin lopulta toivomaan joululahjaksi kampaajien käyttämää ökyhintaista GHD:n supermuotoilurautaa. Vaikka en olisi halunnutkaan uskoa, että lähes kahdellasadalla eurolla voi oikeasti saada huomattavaa laatua, niin kuitenkin kävi tässä tapauksessa. Täyskeraamiset muotoiluraudat eivät paitsi suorista ja silota hiuksia, vaan niillä voi myös tehdä kiharoita. Monikäyttöinen verne ja hyvä kuin mikä! Tämän raudan ansiosta sitä jaksaa suoristella entistä useammin koko pään, sen verran helppoa ja nopeaa se on.

Hiuksia ei tulisi koskaan muotoilla ilman asiallisia lämpösuojia. Minä käytän Osiksen Flatliner-suihketta (varmaan jo kolmas pullo menossa), ja vaikka huolimatta siitä, että se sisältää alkoholia, hiukset ainakin pysyvät kuosissa ja kunnossa tämän avulla.

En olen eläessäni käyttänyt hiuslakkaa, mutta ajattelin sen auttavan hiusten pysymistä ojennuksessa. Stockamnnin Hulluiltä päiviltä tarttui sopivasti reippaassa alennuksessa ollut Osiksen jättiläismäinen lakkaputeli - eipä ainakaan heti tarvitse ostaa lisää. Hyvin on toiminut tämäkin.


Kaverit

Hei kaikki, haluan esitellä teille kaksi ihanaa ja luotettavaa ystävääni. Toinen on Canon EOS 350D -digijärkkäri. Hänellä on silmää naisille ja auringonlaskuille, 350D ei jätä pulaan tuunaamattomanakaan. Kittiputki pieksee pokkariputket, mutta silti 350D:n Suuri Salainen Unelma on joskus saada jatkokseen tele- tai makrorulla. Hän ei vielä ole varma kumman haluaisi.

Toinen ystävistäni on Manfrotton 190XB -jalusta kolmella säätökahvalla ja teleskooppijaloilla. Vaikka hänellä onkin jalat tukevasti maassa, hän tarvitsee aina pienen haara-asennon pysyäkseen pystyssä - kenties Manfrotto onkin alituisessa humalatilassa. Hän on kuitenkin 350D:n luottokaveri, ja yhteistä taivalta onkin takana viime kesästä lähtien.

MUISKIS Suomen jellonille - harmi, ettei pronssiottelua pitemmälle päästy, mutta jos nyt edes sitä tummempaa kultaista saataisiin...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...