30.5.2008

Tätä tänään: NAM

Toistaiseksi paras kiinalainen, jossa olen Tampereella syönyt, on Ly's Garden Tullintorin kyljessä. Ravintola on hieman sivussa, joten suurta kuhinaa ei ole, palvelu on ystävällistä ja ruoka ainakin tähän mennessä poikkeuksetta erinomaista. Hinnatkaaan eivät pilviä hivele.

Totta kai moinen tilaisuus sai taas kerran rikkinäisen levyn pyörimään pääkopassa: "Mitä ihmettä mä laitan päälle, ÄÄ, AA, vaatekaapissa ei ole MITÄÄN päälle laitettavaa, ehtiskö vielä käydä shoppailiemassa jonkun kivan mekon, EÄÄÄRGH!" Kyllä te nää tiedätte.

Sain lopulta tehtyä ainakin yhden päätöksen - päälle kaunis, lievästi kiinalaishenkinen paita, joka alunperin tuli hankittua lakkiaisjatkojen bilepaidaksi. Alaosa oli ongelmallisempi. En halunnut kuuman ilman takia pukea jatkoilla käyttämiäni suoria housuja. Kokeilin capreja.

Paita ja housut - Vero Moda, toppi alla - H&M

Kaikki ei kuitenkaan mätsännyt. Valkoinen oli jotenkin liian... valkoinen. Ehkä se olisi sopinut jossain toisessa yhteydessä, mutta nyt ei ollut oikea fiilis päällä. Kokeilinpa siis seuraavaksi hyödyntää GT:n tuubimekkoa, aluksi hameena.

Mekko hameena - Gina Tricot

Juttu toimi muuten oikein hyvin, mutta mekon yläosa jäi roikkumaan vyötärölle hölmösti, ja sen rullaaminen siistiksi makkaraksi ei vaan näyttänyt hyvältä. Siispä kokeilin viimeisenä oljenkortenani heittää mekon paidan alle.

Laukku ja kengät - second hand, korut - Kalevala koru

Miellyin siihen, miten kivalta mekon helma näytti kukkapaidan kanssa. Tyttömäistä, hulmuavaa, sopivan lyhyttä. Tällaisen voisi metsästää ihan oikeana hameenakin.

Jotakin kummallista kokonaisuudessa silti oli, sillä myöhemmin peilikuvaa tarkastellessani tunsin näyttäväni tasapaksulta. No, ehkä se johtui vain siitä, että oli juuri syönyt itsensä ylitäydeksi (voikin olla naudanliha ja bambu hyvää :O) ja paita laskeutui hölmösti ja mekko kupriintui paidan alla ja EI MULLA OLE PÖMPPÄÄ. Piti ihan vetää vatsa sisään ja tarkastaa, ettei vyötärö ollut ainiaaksi menetetty. Kenties paidan taakse sidottavat satiininauhat saavat ensi kerralla kaverikseen messevän korsettivyön pitämään ruuat kurissa. Kauheaa, miten luonnollisuus voikin välillä olla epämiellyttävää. Se tuli niin yllättäen ;<.

Poikkiksen Varusteleka-paketti tuli. Aavikkokengät näyttävät hauskoilta, ja huomattavasti paremmilta lahkeet varsien päällä kuin toisin päin. Housujen napinlävet ovat kuulemma aika tiukat ja housut itse ovat aika löysät. Myös Konami-paita tuli, Snake siinä komeilee paidan rinnassa. ^^ Metal Gear Solid 4 julkaistaan 12. kesäkuuta. Itse paita tosin on Portable Opsiin littyvä, mutta väliä mitä hällä, Snake on aina Snake, oli peli mikä tahansa.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...