21.5.2008

Tätä tänään: korkea vyötärö rokkaa pikselisti


Tänään pukeudutaan korkeuksiin, syödään Domino-keksejä ja thai-wokkia, sekä kokeillaan hissikuvausta. Ruokia en kuvaa (jos et tiedä, miltä Domino-keksit tahi vihannekset, kana ja riisi näyttävät, Google varmasti kertoo). Mukaan menoon hyppäsi eilen postiluukusta kilahtanut ylisöpö Nintendo-sieni, jonka väkersi hamahelmistä Kukkaishaltia Tyylitaivaasta (ks. kuva yllä). Sisäinen videopelihulluuteni herää jälleen... Ti-ti-tiditi-di...

Joku on väittänyt, että korkeavyötäröiset farkut sopivat vain lantiottomille anorektikoille. Olen vahvasti eri mieltä, se johtunee arvatenkin siitä, etten ole kumpaakaan. Olen nähnyt korkeavyötäröisiä normaalipainoisilla ja pyllykkäillä, ja jos vain malli on valittu oikein, farkut ovat ihan tappokamaa. Huonolla leikkauksella kauneinkin malli näyttää muodottamalta lyllykältä. Omasta mielestäni, ja kehuista päätellen ainakin parin muunkin mielestä, nämä sopivat minulle erittäin hyvin (ks. kuva vasemmalla).

Minulla on kahdet korkeavyötäröiset. Toiset ovat Gina Tricotista, toiset Dieseliltä. Dieselit hakkaa omalla kohdallani GT:n leikkauksessa ja istuvuudessa, ero on kuin yöllä ja päivällä. Siinä missä GT venyttää peban huikeaksi, Diesel on lisännyt lantiolle paksun ommelkaistaleen, joka katkaisee peban siihen, mihin normaalivyötäröisetkin farkut sen katkaisevat. Havainnollistava kuva tästä hieman alempana. Joku minua pienipyllyisempi varmasti löytää GT:n korkeavyötäröisistä juuri sen oman juttunsa, onneksi.

Keskustelufoorumeilla törmää usein asenteeseen, jonka mukaan kaikenlainen pyöreys tulisi piilottaa ja peittää, tai ainakin lytistää kasaan korseteilla ja muotoilevilla sukkahousuilla. No, kieltämättä ei ole kaunista, mikäli kuhmurat tunkevat paidan ja housun välistä ihmisten ilmoille, mutta muodoissa ei minusta ole mitään pahaa. Jos terveiden lihasten tai elämään kuuluvien rasvojen katselu on niin kovin vastenmielistä, on ehkä parempi jäädä kotiin, tai kulkea ainakin silmälaput silmillä. Useimmilla on kuhmuroita, useimmilla on jotakin löysää, useimmilla on jotakin pehmeää. Verhotako itsensä telttoihin ja kiristäviin korsetteihin vain siksi, että joku alipainoisuutta ihannoiva niin toivoo? Isona ja lihavana aion näyttää muotojani ihan vain pikkusieluisten kiusaksi.

Seuraavassa se esittelemättä jäänyt Uff-löytö, tummansininen, polyesterista valmistettu jakkupaita. Siihen kuuluivat massiiviset olkatoppaukset, mutta ne olivat jo vähän liikaa. Oikealla asenteella tästäkin hassuudesta saa kuitenkin oikein tyylikkään.

Jakku (merkkiä Tuomi tuote oy), kukkapaita (merkkiä Amis, heh) ja kengät - second hand, farkut - Diesel, koru - Kalevala koru, sienirintaneula - Kukkaishaltia.

Pitäisköhän alkaa taas suosia jakkuja - viimeksi käytin vakosamettijakkuja lämpimien ilmojen takkeina joskus lukion alkupuolella, ja lopulta ne kulahtivat todella rumiksi. Silloin jostain syystä sanouduin irti jakkumalleista.


Seuraavassa perseilyä, virallisesti:

Niin kuka sano, etteivät korkavyötäröiset farkut sovi pyllykkäille?


Hissikuvausta voisi alkaa harrastaa enemmänkin. Valaistus on ihan prima, ympäristö ihan hot, ja jos vaan onnistuu löytämään sopivat kuvakulmat, menosta saa vaikka kuinka rokin. Tosin tähän hommaan täytyy sitten jo pestata poikkis kuvaajaksi, tällaiset kuvat lähentelevät noloutta, ja jalustaa vaan ei saa tarpeeksi kauas.

Multa putosi kaksi sormea. Hihi, ku oon nokkela.


Loppuun vielä videopeliklassikon näytelmäversio. Meininki tuhat plus viis ^^.
P.s. Onnistuin asetuksia säätäessäni vahingossa kytkemään kommentoinnin pois päältä. Nyt sen pitäisi toivottavasti jälleen toimia. Niin, että nyt saa taas paukuttaa dissausta ja muka-nokkelia kommentteja, kiitos.

Tupla-P. s. Mummun nurkissa on ihan kiva pakoilla putkiremonttia, lasitettu terassi on jotain niin luksusta, ja kuvaustilaa on melkein kuin roskaa. Mutta onneksi sentään remppa on kuuleman mukaan loppusuoralla, on se oma kolo kuitenkin oma kolo, vaikkei se mun omani olekaan, ehh.

Tripla-P. s. Google Analyticsin mukaan kävijöitä ollut eilen 110 :O Kävijäennätys o/

13 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Päätinpä nyt vihdoinkin kommentoida.:) Löysin jo jonkin aikaa sitten sinut sattumalta irc-galleriasta ja tyylitaivaasta, ja nyt eksyin lukemaan vielä blogiasikin. Täällä siis kirjoittelee toinen tiedostusoppilainen, joka tykkäilee kovasti sekä pukeutumis- että kirjoitustyylistäsi.
Uusia päivityksiä odotellen.:)

-Katja

Idhren kirjoitti...

Heipä hei!
Hauskaa, että olet löytänyt blogini ja pitänytkin siitä peräti :P Jos näät mut joskus laitoksella ni moikkaa toki ^^

Anonyymi kirjoitti...

Muista, että yleisissä hisseissä on usein kamerat kun harrastat tota "perseilyä" :D

Idhren kirjoitti...

Mitäs se haittais ^^

sofia kirjoitti...

Hui kun kivat nuo farkut! Muakin ärsyttää nuo "et sä voi pitää korkeävyötäröisiä vaatteita ku oot noin lanteikas..." Äh mitä hemmettiä! Minulle sopii ja minähän pidän ! ;D

Idhren kirjoitti...

Sofia, hyvä asenne, näin sitä pitäisi minusta ajatella itsestään ^^

sorii kirjoitti...

Ei nuo farkut varmasti tee oikeutta sulle, perseesi on ruma.

Idhren kirjoitti...

Miksi kuvittelet, että mielipiteesi kiinnostaisi minua?

sorii kirjoitti...

ööö ehkä siksi, että et pitäisi tällaista julkista blogia jos muiden ihmisten mielipiteet eivät kiinnostaisi?

Idhren kirjoitti...

Lue ensimmäinen postaus, jos osaat sen verran tehdä. Blogi on minua itseäni varten, ei sinua tai sinunlaisiasi, jotta voisitte anonyymisti oksentaa säälittävyyttänne muiden niskaan. Saatte sen vapaasti tehdä, toki sallin jokaisen julkisesti nolata itsensä. Ei pidä silti erehtyä kuvittelemaan, että minua jotenkin kiinnostaisi sen oksennuksen sisältö.

Poff kirjoitti...

Kivoja asuja! :)

Idhren kirjoitti...

Kiitän ^^

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanat noi farkut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...