21.5.2008

Toivelistaa

Luvassa materialistista unelmointia - maailmanparantajat kääntäkää katseenne tältä antiekologiselta paatokselta!

Seuraavat jutut olis ihan ultrakhuulia saada hankittua joskus hamassa lähitulevaisuudessa (oma lukunsa kokonaan mihin rahapussi riittää):


1) Nokia 7070 Prism, ultratyylikäs halpisversio kalliimmista sisaruksistaan. Riisuttu ylimääräisistä ominaisuuksista. Onkin tullut jo manailtua vaikka kuinka kauan, että miksei markkinoilla ole yksinkertaista ja halpaa, mutta superkaunista puhelinta.
(kuva: nokia.com)2) Tiger of Swedenin farkut, mieluiten vaaleat. Tuli joku himo testata, miten ne suhteutuvat käytössä vakkarini Dieselin farkkuihin. Harmi, ettei edes netistä tunnu kovin hyvin löytyvän mieleisiäni, tiikereitä kun on netissäkin tarjolla vain muutamassa paikassa.
(kuva: zoovillage.com)


3) Nahkanilkkurit korolla, turvallisin valinta kenties mustana. Vagabondilla on parit upeat kuvaukseen sopivat ihanuudet, mutta kenties odotan ainakin syksyyn. Valintaa vaikeuttaa myös koko - hankkiako villasukkakokoiset kengät, vaiko kevyempien ilmojen ohuisiin sukkiin menevät... Sovittaessani ohuella sukalla Vagabondin nauhallisia korkonilkkureita koko 37 oli just passeli (mun normaalisti 39-kokoseen melaan!), mutta arvatenkin villasukan kanssa oltaisiin venyttelemässä niitä kolmeysejä. Metsästäis toiset kirpparilta ja ostais toiset uutena?
(kuva: halens.fi)4) Jättimäisiä t-paitoja, joita voi pitää mekkoina. H&M:n miestenosastolta tietysti löytäisi helposti jos minkä moista paitaa, mutta vois olla hauskaa hankkia jotakin vähemmän randomia. Esimerkiksi ensi kuussa julkaistavan Metal Gear Solid 4:n kunniaksi voisi hankkia Snake-paidan. Myös Threadlesissa on upeita printtipaitoja. Voisi myös harrastaa hyväntekeväisyyttä ja hankkia paitansa Mentalwearista.
(kuva: Mentalwear.fi)

Kuten poikaystäväni totesi lukeneensa, länsimaalaisesti elävä ihminen hukkuu lopulta keräilemäänsä roinaan.

P.s. En saanut töitä. Harmillista. No, pitänee sanoa sitten hyvästit henkilökunta-alennuksille. No, edes Suomi pääsi Euroviisuissa jatkoon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...