22.5.2008

Mitäs ne Hesen tyypit huutelee... Viva la Mexica? Tätä tänään.

Nälkäiset eläimet suuntaavat etsimään ravintoa keitailta - ruohonmussuttajat mutustavat ruohoa ja lihansyöjät ruohonmussuttajia. Nopeat syövät hitaat, ja nopeiten syöjät ahmivat itsensä ähkyyn ja vierivät mäkeä alas maha pallona. Nojoo. Tämän päivän keidas oli Kalevan Prisma-keskus ja lihana oli broileri. Jossain tarpeeksi etäällä kuluttajasta lahdattu eläin päätyi mausteiseen keitokseen ja lopulta tortillan väliin värikkäässä ruuankypsentämisoperaatiossa.
Ennen tätä oli kuitenkin napsittava kuva tai pari päivän asusta. Mummun kerrostalon autotalli vaan on viehättävän karu ja jonkinlaista urbaaniutta huokuva kuvausympäristö. Miinuspuolena, joskaan ei nyt kovin suurena, kello neljän maissa ovat töistä palailevat ihmiset, jotka uteliaina tulevat tiedustelemaan, että mitäs täällä kuvataan.

Mekko - Vero moda, nahkatakki - H&m, farkkuleggingsit - Pieces, kengät - Bianco Footwear, laukku - second hand, korut - Kalevala koru

Kauppareissulta tortillatarvikkeiden lisäksi tarttui ikävä kyllä vähän kaikenlaista. Halpoja leffojahan ei voi jättää tarjoushyllylle makaamaan, joten Koti-ikävä ja Olipa kerran elämä -boksi saivat uuden kodin. Sentään Last king of Scotland jäi kuin nalli kalliolle, ei ihan uskalla ostaa randomilla leffaa, jota ei ole nähnyt, vaikka Forest Whitaker onkin aivan huippu tyyppi. Totta kai tarvitsin ehdottomasti uuden huulipunan ("kuka käski teitä seisomaan ja odottamaan vieressä, kun käyn läpi kaikki värit löytääkseni mieleiseni, mähän sanoin, että tässä voi mennä hetki!"), ja Nanson perusteepparitkin houkuttelivat. Onneksi ei löytynyt tarpeeksi pitkähelmaista yksilöä, joka olisi mennyt mekosta, Nansokaan kun ei ole sitä halvinta kaupasta saatavaa vaatetta.

Onpa muuten erikoista, että halvimmat ovat peräisin niin epäilyttävistä oloista, että melkein natsileiman saa otsaansa niiden käyttämisestä, mutta eettiset, ympäristöystävälliset ja kotimaiset tuotteet maksavat maltaita halvimpiin verrattuna. No, halpatyövoima ei tietysti nimityksenä ole tuulesta temmattu. Kirpparit ovat toki mainio hätävara tähän ongelmaan, mutta sieltäkään ei aina kaikkea haluamaansa löydä. Kuka tekisi teininkin lompakolle sopivaa superhalpaa, mutta supereettistä tuotetta vaatemarkkinoille? No, onneksi maailmaa voi pelastaa muillakin valinnoilla, kuin vaatesellaisilla, jos nyt ylipäätään pintapuolinen muutaman merkin boikotointi mitään pelastaisi muutenkaan.

Kaiken ruokatarvikerohmuamisen jälkeen lehtihyllystä tarttui vielä mukaan uusin suomalainen Elle. Ihan yleissivistyksen takia. Pintapuolisen selailun perusteella en tosin varmaan toista kertaa ostaisi. Ainakin sain lahjuksena meikkipussin, joka tosin haisee karsealta. Myyntitemppu plus miinus nolla? Vai nauttiiko joku tuosta hajusta?

Koska hissikuvissa vaan oli ihan älyttömän paljon potentiaalia, oli hisseilyä kokeilteva taas. Poikaystävääni en kehdannut toistamiseen häiritä kuvauspyynnöilläni, joten turvauduin vielä toistaiseksi omaan apuuni. Jäin siinä sitten vielä hetkeksi testailemaan paikkoja tultuamme oikeaan kerrokseen. Pienen paniikin aiheutti se, että yhtäkkiä hissi alkoi liikkua jonkun tilauksesta alempiin kerroksiin. Okei, ota ihan khuulisti, kamera kaulaan, sä olet vain yksi muista asukkaista hoitelemassa asioitasi, sä ET ole niitä asukaskokouksessa parjattuja hissiä sormenjäljillään sotkevia nuoria. Moikkaa iloisesti ja jatka päättäväisesti matkaasi. Hhihihehhaheha. Paras ammus:


Tortilla-aineksia kahmittiin Santa Marian Red Fusion -sarjan tortillakuorista ja maustepussista. Tortillarullaan ahdettiin myös kanan lisäksi kermaviiliä, salaattia, punaista paprikaa, juustoraastetta ja jalapenoja. Kyytiä aterialle antoi meksikolainen Sol-olut.


Ilta kuluu Euroviisujen toista semifinaalia katsellessa. Olutta ja viiniäkin kyllä löytyy...

2 kommenttia :

ambe kirjoitti...

Hm, kyllä minun täytyy varmaan nuo hankkia heti seuraavana tilipäivänä itselleni vaikkapa YO-lahjaksi ;) tosi kätevältä ne vaikuttavat! En vain osaa päättää, että kumman väriset ottaisin..tummat ehdottomasti muuten, mutta nuo vaaleammat saattaisivat näyttää tosi kivoilta mustan/valkoisen tunikan kanssa..tai vaikka kukkamekon! Ostaisin molemmat jos eivät olisi niin kalliit, 60euron tuhlaus pelkkiin legginseihin olisi ihan suunnatonta tuhlausta..

Idhren kirjoitti...

Joo kantsii se miettiä et kummat :> Arvontaa vaikka kehiin jos ei muuten selviä :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...