9.5.2008

IhmeitäSe, joka keksi geelityynyt, oli aikamme nero. Oikea nero. Enkä puhu nyt rintsikoiden kuppeihin lisättävistä geelitäytteistä, vaan kengän etuosaan päkiän alle asetettavisa iskunvaimentimista.

Minäkin olin nero keksiessäni hankkia sellaiset samalla, kun hankin nuo Biancon vetskarikorkkarit. Mutta olisinko arvannut, että ne ovat oikeasti näin hyvät? Ne muuttivat korkokengistä supermukavat kävelykengät! Suosittelen kyllä lämpimästi jokaiselle, jonka päkiöissä alkavat shoppailureissut tai muuten ahkera kävely tuntua epämiellyttävällä tavalla. Schollin geelityynyt ainakin toimivat.

Geelityynyt jaloissa tuli siis patikoitua Helsingin keskustassa, tai siis Kampin ostoskeskuksessa, äitienpäivälahjojen perässä. Siinä sivussa tuli myös runsaasti shoppailtua, krhm. Anttilasta mukaan tarttuivat elokuvat München, Aamiainen Tiffanylla (aukko yleissivistyksessä, en ole ikinä nähnyt tätä) ja lapsuudesta tuttu My Fair Lady. Hintaa kaikilla oli noin kuusi euroa.

Vero modasta löytyi viidellä eurolla lila vyö sydämen muotoisella soljella (aika karkki) ja Indiskasta lätsä kympillä. Poikkiksen sisko sen ekana bongasi ja päivitteli, miten huvittava ilmestys se on. Kukaan muu ei kuitenkaan halunnut kokeilla tuota tonttulakin ja baretin sekasikiötä, jotta oltaisiin nähty onko lätsä yhtä koominen myös elävän mallin päässä, joten päätin uhrautua. Kas vain, tässähän on asennetta!

Ympäriinsä pyöriminen Kampissa alkaa ennen pitkää käydä jaksamisen päälle, tai siis energian päälle. Päätimme käydä jossain hyvin lähellä tankkaamassa, tai siis söimme Kampissa. Testasimme kebabbilan nimeltä Chilli, kaverini lauloi, että asematunnelissa olisi toinen samanmoinen. Kaverini juorusi myös, että siellä on erinomaista kebabia. Siitä en tiedä, mutta perushyvää se tuokin oli, joskin tulisuus oli aika olematonta, vaikka erityisesti tulista piti tulla. Eniveis, Hervannan Pizza service, teillä on haastaja! Tai ainakin kebab in ja ranskalaisten suhteen. Tuskin Chillistä edes olisi mahdollista saada kebabrullaa aurajuustolla (yhh).

Paljastetaan sitten äitienpäivän jälkeen mitä hankin mummulleni.

Vaatteet kuvissa: nahkatakki - H&M by Madonna, paita - Indiska, farkut - Diesel, kengät (erinomaisilla geelityynyillä!) - Bianco Footwear, vyö - Gina Tricot, laukku - Uff, kaulakoru - Kalevala koru: Kukkaketo, kello - Axcent

2 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä, aivan jumalainen keksintö!:O Monta iltaa on pelastettu päkiätyynyillä.<3

Silja kirjoitti...

Loistava keksintö tosiaan!

Ja oih, nuo kengät ovat niin nätit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...