19.5.2008

Hehkeä maanantai

Pitää heti alkuun hehkuttaa - Heijastuspinta on virallisesti vastaanottanut ekat anonyymit haukut! ^^ Varma merkki siitä, että ihmiset ovat huomanneet asian X on se, että haukkujat ilmaantuvat paikalle. Teoriaa tukee Google Analyticsin kävijäkäyrä, joka on Heijastuspinnan avaamisesta saakka ollut pieniä notkahduksia lukuun ottamatta kasvamaan päin. Eilen Heijastuspinnassa vierailtiin 72 kertaa. Antaa paukkua lisää vaan läskeilyjä ja ylvään nenäni ivaamisia!

Seuraavaksi päivän uutisia. Pilvirintama on peittänyt taivaan ja saanut aikaan kolean sään ja auringottoman yleisilmeen. Maanantai tarvitsi pelastusta. Maanantai tarvitsi jälleen aurinkokenkiä. Siispä turvauduin jälleen kerran tutuiksi tulleisiin keltaisiin korkkareihin viilettäessäni poikkiksen kanssa katsastamaan Uffin uuden valikoiman. Vaaterekkejä penkoessani ehdin jo saamaan peräti livekehutkin iloisista kengistäni ^^.

Mekko, vyö ja paita mekon alla - Gina Tricot, farkkuleggingsit - Pieces, neulebolero - Vila, kengät - Vagabond, riipus ja sormus - Kalevala koru

Uffista sitten löytyikin yhtä jos toista. Pengoin punaisia laukkuja, sovitin persikan väristä jakkutakkia, voivottelin liian suuria merimiesavokkaita... Nopea toiminta on avainsana shoppaillessa poikaystävän kanssa, ellei kyseessä ole peliliike. Niissä viihdymme molemmat pieniä ikuisuuksia.

Eniveis, ensimmäinen mahtilöytöni oli punainen laukku. Niitä oli itse asiassa useampiakin tarjolla, joten valitsin sen, johon mahtuu eniten tavaraa. Hintaa oli pyöreä seitsemän euroa.

Laukku - Mexx


Seuraavaksi käteen tarttui suloisen värinen neuletakki. Nuff sed. Huomatkaa ilme, joka katsojasta riippuen on joko haaveileva, koppava tai surullinen. Ilmeen hintaa oli vaikea lukea, mutta muista ostoksista päätellen sillekin tuli hinnaksi seitsemän euroa. Hieman nihkeää, mut hei, vielä se pieksee GT:n neuleiden hinnat!

Neuletakki - Reflex


Viimeinen, ja ehkä kaikista paras löytöni, olivat valkoiset peruskorkkarit. Sitähän on ihan hyödyllistä omistaa ainakin yhdet mustat ja yhdet valkoiset peruskorkkarit, niitä voi sitten yhdistellä tilanteen ja tarpeen mukaan niin juhlaan kuin arkeenkin. Mustat löytyivät aikaisemmin keväällä Roben kadun Uffista, valkoiset nyt sitten Tampereen vastaavasta. Mustat tulivat Itä-Saksasta, nämä tulevat Itävallasta. Kassaan rahaa pyörähti näistä hulppeat 11 euroa, joskin hinta on täysin naurettava ottaen huomioon miten monia kymmeniä rahayksiköitä olen valmis kauniisiin ja jalkaan istuviin kenkiin laittamaan.

Kengät - second hand, Uff (Tre)


Koska poseeraus ja itsensä kuvaaminen on ylihauskaa, yhdistetään vielä valkoiset kengät päivän asuun.
Kotimatkalla onnistuin vielä toistamaan pari korkokenkien käytön kardinaalimokaa, nimittäin yksilöt "korko jää kiinni kerrostalon eteisen metalliritilään" ja "kenkä lähtee jalasta vaativassa maastossa". Hyvä ettei henki mennyt.

Kun esittelin löytöjäni mummulle, hän innostui esittelemään keski-iäkkäitä laukkujaan ja teki minusta jo jäsenen "mummulta löytyy aarteita" -kerhoon lahjoittamalla suloisen pikkulaukun. Söpöily seuraavassa:


Suomelle pronssia, jeejee, parhaanne annoitte, pojat. Ihan jees sekin, että Venäjä nakkasi itselleen superjännittävän ottelun päätteeksi maailmanmestaruuden, onpa tuota heilläkin edellinen mestaruus takavuodelta 1993.

Seuraavaksi luvassa valkosipulipatonkeja ja tanskalaista Faxe-olutta. Ei maanantait niin kamalia ole.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...