9.5.2008

Fantasia-sarja

Ei, se ei ole kirjoitusvirhe otsikossa. On todellakin sarja, jonka nimi on Fantasia. Se on neljän kuvan paketti, jonka kokosin lukuisista muista.

Fantasia syntyi hankittuani Gina Tricotista kauniin, valkoisen, helmoistaan hulmuavan, olkaimettoman mekon. Ensimmäisenä käyttöpäivänä onnistuin kaatamaan sille heti alkuunsa riksukupin maitoineen, joten varsinaista sisäänajoa piti lykätä pyykkäämisen ja pyykin kuivumisen verran.

Kun lopulta sain mekon käyttöön, tunsin itseni keijuksi tai haltiaksi. Bongasin poikkiksen äidin takapihalta pari hienoa kuvauspaikkaa ja sain vision laskevan auringon pitkistä ja lämpimistä väreistä, joten odottelin alkuiltaa ja puhuin mussukkaani ympäri kuvauskeikalle.

Keikalla näytti alkuun epävaloisalta ja pilviseltä, mutta onneksi aurinko pilkahteli. Aina kun näin tapahtui, kiljahtelin ja kiirehdin mussukkaani kuvaamaan nopeasti, niin kauan kun valo on vielä mahtava.

Kuvaajana toimi siis poikaystäväni ja mallina oli iki-ihana minä. Iki-ihana minä muokkasi myös kuvat nykyiseen muotoonsa. Kuvat ovat nähtävissä alkuperäisessä koossaan paitsi tässä hiiren klikkauksen päässä, myös Flickrissä. Tässä siis Fantasia.


Kuvissa näkyvät vaatekappaleet: mekko - Gina Tricot, korolliset sandaalit - Bianco Footwear, kaulakoru - Kalevala koru: Kukkaketo

Tämä asu muuten on lähtöisin ihan täysin noista upeista kengistä ja upouudesta mieltymyksestä yhdistää hempeää romanttista rajuun gladiaattorifiilikseen. Tämä idea taas on lähtöisin uuden Sex and the City -elokuvan päähenkilön, Carrie Bradshawn asusta.

Ja saleestihan muuten annan rintsikoiden olkaimien olla ja näkyä, niitä ei kukaan rintsikan olkaimiksi tajua.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...